Mesajul preşedintelui Iohannis, după anunţul retragerii din viaţa publică a Regelui Mihai

de Carla Popa , 02 martie 2016 - stire actualizata la ora 19:22, 02 martie 2016
Mesajul preşedintelui Iohannis, după anunţul retragerii din viaţa publică a Regelui Mihai

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat la vestea retragerii din viaţa publică a Regelui Mihai printr-un anunţ postat pe contul său de Facebook: "Am primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a Majestății Sale Regelui Mihai. Îmi doresc ca Regele să aibă puterea să treacă peste aceste momente dificile și îmi exprim nădejdea că Familia Regală va rămâne și pe viitor același reper deosebit de speranță și solidaritate. Este important ca, mai ales în aceste clipe grele, să nu uităm exemplul vrednic de curaj și dăruire pus în slujba națiunii de către Majestatea Sa Regele încă din 1927".

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa "Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa" de a-l reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile sale publice. 

"În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei", a transmis regele Mihai I. 

Comentarii

  • Mihai regele cui ?

    03 martie 2016 2:03

    Mihai taica Romania NU ARE nicio coroana si niciun rege ! Daca aveai coaie si nu te dadeai cu comunistii respectiv acceptand ca Iliescu sasi bage tantalaul securist Duda ca sa te controleze mai ziceam. Moarte ciumei rosii Iliescu, iar tie, asta e ! Ai dat la pace cu securistii si cu kgbistii !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design