Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a luat la bătaie într-un club de noapte. „Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze"

de Adrian Bărbulescu , 12 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 11:00, 12 noiembrie 2017
Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a luat la bătaie într-un club de noapte. „Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze"

Directorul sportiv al FCSB, Mihai „Meme” Stoica, a fost implicat într-o bătaie care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din Bucureşti. Stoica a recunoscut incidentul, însă a precizat că nu a participat la bătaie, ci doar a încercat să aplaneze conflictul, informează Gazeta Sporturilor.

Un martor a povestit că Stoica era însoţit de fiica sa, Teodora, de prietenul acesteia, Dan Petrache şi de Marius Ianuli, team-manager la FCSB. Bătaia a început în interiorul clubului, unde s-au spart pahare, sticle, s-a distrus mobilier. Apoi a continuat afară, unde au intervenit şi bodyguarzii localului. "MM urla în curte că <vă omor pe toţi!>. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze", a spus martorul.

Meme Stoica a recunoscut incidentul, dar a precizat că el a încercat să aplaneze conflictul şi să-şi apere fiica. "Am ieşit a doua a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieşit din minţi şi am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deşi părea că se liniştise. Nu-l cauţionez, a greşit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiţionat, este familia mea. Azi dimineaţă am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învineţit", a scris Stoica pe Facebook.

El a mai fost implicat într-un incident, la Zurich, când FCSB a jucat cu echipa locală, în Liga Europa. Stoica s-a îmbătat înaintea partidei pe care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu FC Zurich. Directorul sportiv şi alte trei persoane au făcut gălăgie, au spart pahare şi sticle, iar conducerea hotelului a intenţionat să evacueze delegaţia Stelei din hotel, scandalul fiind aplanat în cele din urmă.

"Are şi el o traumă, MM nu şi-a revenit" după închisoare, explica patronul FCSB, Gigi Becali. Incidentul a avut loc în hotelul în care era cazată delegaţia Stelei la Zurich, pe 3 noiembrie 2016, apoi Stoica nu a mai ajuns la stadion, la meci.

Deşi iniţial a recunoscut, pe Facebook, că  "s-a intersectat" cu alcoolul la Zurich, Stoica a explicat, într-o conferinţă de presă, că motivul pentru care a lipsit de la meciul de la Zurich a fost o indigestie cauzată de brânza fondue, un produs tradiţional elveţian, şi nu pentru că ar fi consumat alcool.

Comentarii

 • Subtirelu

  13 noiembrie 2017 15:08

  Probabil se credea in camera cu colegii de la Jilava.

  raspunde comentariului
 • lupsa

  12 noiembrie 2017 12:15

  Anunt munca complet part-time fara obligatii cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de emailonlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • un roman

  12 noiembrie 2017 11:50

  Ce comparatiesi-au gasit sa faca, de idiotii,inculti, intre Mitică Dragomir si Gigi Becali si MR.PRESIDENT TRUMP, v-ati gasit sa faceti, voi necioplitii, masmedia,mainstremul autohton

  raspunde comentariului
 • Emil

  12 noiembrie 2017 11:08

  director " SPORTIV " !!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design