13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialMariana Alexandrescu, despre imaginile cu Mona Pivniceru în maşina lui Andrei Năstase:...

Mariana Alexandrescu, despre imaginile cu Mona Pivniceru în maşina lui Andrei Năstase: “Dana Năstase mi-a dat maşina cu şoferul”

Fost consilier al lui Adrian Năstase, Mariana Alexandrescu, cea care a venit să o ia pe Mona Pivniceru cu maşina lui Andrei Năstase, a declarat, pentru luju.ro, că maşina i-a fost pusă la dispoziţie de Dana Năstase, după ce îi făcuse o vizită acasă. Alexandrescu a povestit că a luat-o pe Pivniceru pentru a merge să “servească împreună o felie de tort” de Sfânta Maria, scrie Rtv.net.

“Mona Pivniceru habar nu a avut în ce maşină se urcă. Şi acum să vă explic foarte clar cum stau lucrurile! În ziua de 14 august, eu, care sunt în relaţii foarte bune de ani de zile cu Adrian şi Dana Nastase, am făcut o vizită Danei Nastase, care a vrut să mă vadă şi să-mi spună „La mulţi ani!” cu o zi inainte de Sfânta Maria. Am plecat la familia Năstase cu un taxi, iar când să plec, Dana Nastase mi-a spus că îmi dă ea maşina să mă ducă acasă, mai ales că nu mă aflam într-o stare fericită, întrucât soţul meu a decedat în urmă cu două luni. Repet, nu fac parte din cercul de prieteni al familiei Năstase, iar prietenii mei nu sunt şi prietenii lor, nu se intersectează… Drept urmare, subliniez ca Mona Pivniceru nu-i cunoaşte pe soţii Năstase şi nici pe copiii lor. Când am plecat, Dana Năstase mi-a dat maşina cu şoferul, care nu era Andrei sau celalalt băiat. Am sunat-o pe Mona Pivniceru să o întreb dacă pot să trec să o iau să mergem la mine acasă, ca să mai stam de vorbă ca vechi prietene şi să servim o felie de tort pentru că a doua zi era sărbătoarea Sfintei Marii şi noi purtam acest nume, fără să mă gândesc o clipă că aş putea să-i fac vreun rău”, a spus Marian Alexandrescu pentru luju.ro.

Alexandrescu a precizat că a fost consilier pe probleme juridice al premierului Adrian Năstase, în perioada 2003 – 2004.

Judecătorul Mona Pivniceru a fost fotografiată, în această săptămână, urcându-se în maşina fostului premier Adrian Năstase, maşină pe care a condus-o în ultima vreme fiul său, Andrei Năstase. Pivniceru este propunerea PNL pentru portofoliul Justiţiei.

Pivniceru a declarat la România TV, imediat după difuzarea imaginilor, că Mariana Alexandrescu, care a colaborat cu CSM la elaborarea Legii practicii juridice, a venit să o ia cu maşina pentru a merge la ea acasă.

“Era dânsa şi şoferul. Eu nu-l cunosc pe Andrei Năstase. Era un şofer în maşină cu care nu am făcut cunoştinţă”, a spus Pivniceru.

Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Trafic de droguri la Brașov. DIICOT a reținut doi inculpați

La data de 25 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea...
Ultima oră
Pe aceeași temă