14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialManifestație de susținere a primarului Radu Mazăre

Manifestație de susținere a primarului Radu Mazăre

Peste o sută de locuitori ai campusului social Henri Coandă, din Constanţa, au participat, marți seară, pentru aproximativ două ore, la o manifestație de susținere a primarului Radu Mazăre, informează Mediafax.

Manifestanţii au spus că prin această acţiune au vrut să-și arate susținerea pentru primarul Constanței, audiat la sediul DNA într-un dosar care, potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, ar viza construirea campusului social din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Locuitorii campusului respectiv au scandat împotriva DNA și a președintelui Traian Băsescu și i-au transmis lui Radu Mazăre că vor fi alături de el în continuare.

Aceştia susțin că doresc ca această manifestație să nu fie unica și intenționează să-și arate susținerea față de primar și în cursul zilei de miercuri, de această dată în fața sediului Primăriei Constanța.

De asemenea, unii dintre locuitorii campusului susțin că sunt dispuși chiar să intre în greva foamei pentru a protesta față de ceea ce i se întâmplă lui Radu Mazăre.

În campusul social Henri Coandă locuiesc aproximativ trei mii de persoane

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, marţi noapte, pentru 24 de ore, de către procurorii anticorupţie, în urma audierilor de la sediul central al DNA, urmând ca edilul să fie prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă