Mama lui Gigi Becali a fost INTERNATA la Urgenta

de Rl online , 20 iunie 2012
gigi becali 01
Gigi Becali traversează un moment dificil cauzat de problemele medicale ale mamei sale. Alexandra Becali a fost internată de urgenţă după ce a căzut pe scări şi a suferit mai multe traumatisme, potrivit Realitatea.net.

 

Alexandra Becali (82 de ani) este internată de aproape o săptămână, după ce a suferit un accident casnic, scrie Cancan. Mama lui Gigi Becali a căzut pe scari în casă, iar urmarea a fost groaznică: şi-a fracturat piciorul, s-a lovit puternic la claviculă şi s-a ales cu alte contuzii. Alexandra Becali a fost dusă la Spitalul de Urgenţă, unde Gigi Becali a mers special pentru a se asigura că mama sa va primi un tratament medical de cea mai bună calitate. Alexandra Becali se află în continuare sub supravegherea doctorilor şi se simte mai bine.

"E adevarat, da, că mama e în spital. Dar asta e o treabă de familie, nu îi interesează pe alţii. Altceva nu comentez", a declarat Gigi Becali.

Alexandra Becali a mai suferit un accident asemănător în 2009, când şi-a fracturat mâna stângă în timp ce se afla în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi şi se ruga la moaştele Cuvioasei Parascheva.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design