Liviu Dragnea vrea să-i dea în judecată pe cei care au spus că are proprietăți în Brazilia

de Mihai Diac , 12 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 23:39, 12 septembrie 2017
Foto: Arhivă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marți, la Antena 3, despre cazul Brazilia de care i-a fost legat numele, că nu va rămâne fără urmări, fiind pregătit să meargă în instanță.

Șeful PSD și al Camerei Deputaților a susținut că el nu a furat bani în Brazilia și nici nu are vreo proprietate acolo, iar cazul este unul ”montat”.

”Eu cu asta merg până la capăt. Eu nu am furat bani din Brazilia, nu am spălat bani, nu am nicio proprietate în Brazilia. Ce au făcut e la fel de grav ca declarațiile de aseară ale lui Dragomir (Daniel Dragomir, adjunctul lui Florin Coldea - n.r.)”, a spus Liviu Dragnea, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.


Liviu Dragnea a mai susținut că el, personal, vrea să se afle adevărul până la capăt:
"Faptul că suntem aleși în Parlament ne dă posibilitatea să folosim atribuțiile acestei instituții pentru a contribui la aflarea adevărului. Încă sunt mutle zone bolnave într-o parte din instituțiile din România. Eu nu fac spectacol, nu țip, nu ameninț, doar respect ce am spus în campania electorală. Vor fi mulți care vor începe să vorbească, din toate zonele. Au început să prindă curaj. Nu ne pot închide pe toți".
 

 

Comentarii

  • Unchiuk

    12 septembrie 2017 23:46

    Nu le mai are...le-a trecut pe numele fiului sau. Gata...au incurcat-o ziaristii care au zis ca are proprietati in Brazilia.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design