Liviu Dragnea: Obligatoriu Comisia SRI îl va chema la audieri pe fostul ofițer Dragomir. Nu ne pot închide pe toți

de Mihai Diac , 13 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 08:31, 13 septembrie 2017
Daniel Dragomir

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat marți seară că, în mod "obligatoriu", Comisia parlamentară de control asupra SRI îl va chema la audieri pe Daniel Dragomir, fost colonel în cadrul SRI.

"Obligatoriu Dragomir va fi chemat la comisia e control a SRI. Trebuie să spună aceste lucruri în fața unei comisii parlamentare. Dacă această comisie va vedea că apar elemente care îi depășesc, atunci se poate lua în discuție înființarea unei comisii speciale", a precizat Liviu Dragnea la Antena 3.

Dragnea susține că "s-a mers pe ținte. S-au stabilit, probabil s-a făcut o lista, probabil că doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Încet-încet, adevărul iese la iveală. Cei care au procedat așa vor da socoteală. Apar informații despre sistemul de poliție politică".


Daniel Dragomir a susținut, luni seară, la Antena 3, că Florian Coldea ar fi ordonat arestări. Totodată, el a acuzat că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și directorul operativ al SRI ar fi avut colaborări, pentru a obține sentințe favorabile în Justiție.

Liviu Dragnea a mai susținut că el, personal, vrea să se afle adevărul până la capăt:

"Faptul că suntem aleși în Parlament ne dă posibilitatea să folosim atribuțiile acestei instituții pentru a contribui la aflarea adevărului. Încă sunt mutle zone bolnave într-o parte din instituțiile din România. Eu nu fac spectacol, nu țip, nu ameninț, doar respect ce am spus în campania electorală. Vor fi mulți care vor începe să vorbească, din toate zonele. Au început să prindă curaj. Nu ne pot închide pe toți".

Colonelul în rezervă Daniel Dragomir este trimis în judecată de DNA pentru corupție și este urmărit penal în dosarul Black Cube.

Daniel Dragomir a fost arestat în septembrie 2016, pentru 30 de zile, în dosarul Back Cube, privind spionarea și hărțuirea procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. El a fost acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată și instigare la violarea secretului corespondenței.

Comentarii

  • Vanda

    13 septembrie 2017 7:44

    Dar de ce sa nu va inchida daca ati furat? Pentru ca sunteti alesii neamului prost?

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design