25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Liviu Dragnea, la finala SuperLigii la rugby, de la Stadionul Arcul...

FOTO. Liviu Dragnea, la finala SuperLigii la rugby, de la Stadionul Arcul de Triumf: N-am vorbit cu premierul Grindeanu, suntem adversari

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și prim-ministrul României, Sorin Grindeanu, au asistat la meciul de rugby dintre Timișoara Saracens și Știința Baia Mare, care se confruntă în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară, la Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din București, potrivit Agerpres.

"N-am vorbit cu el, suntem adversari", a afirmat Liviu Dragnea, precizând că s-a întâlnit "întâmplător" cu Sorin Grindeanu, la sosirea la stadion. Liderul PSD a făcut referire la faptul că el susține echipa CSM Știința Baia Mare, iar șeful Executivului, pe Timișoara Saracens. "Am venit la finală (…) La Baia Mare, când am fost, am promis și am zis că, dacă vor câștiga și ei semifinala, o să vin la finală și țin cu ei. Și am și luat tricoul, sper să bată (…) Eu sunt ambasadorul turistic al Maramureșului, deci trebuie să țin cu ei, așa că le doresc succes", a spus Dragnea.

La rândul său, Sorin Grindeanu a arătat tricoul echipei pe care o susține, Timișoara Saracens. "Nu era normal să țin cu Timișoara?", a spus Grindeanu.

Întrebat cum comentează "tensiunile" care ar exista între el și Grindeanu, liderul PSD a răspuns: "Nu vedeți ce tensiune e în seara asta, aici, la finală? Asta e viața".nTotodată, întrebat cum merg evaluările asupra Guvernului, Dragnea a răspuns: "Evaluările merg. Despre rezultate mai vorbim, dar eu nu vreau să vorbesc politică azi".

La meci au mai venit Valeriu Zgonea și Marcel Ciolacu, care au fost invitați la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD. "L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el și o să mai vorbesc cu el în seara asta", a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea.

Timișoara Saracens și CSM Știința Baia Mare se confruntă, duminică seară, în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, ediția 2016-2017, fiind a patra oară în ultimii 5 ani când cele două echipe se vor afla față în față în ultimul act al competiției.

 

Cele mai citite

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă