Klaus Iohannis, despre dosarul Belina: „Oportunitatea actelor emise de Guvern nu trebuie cenzurată penal”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că "oportunitatea nu trebuie cenzurată penal", atunci când vine vorba despre acte normative emise de Guvern, însă a adăugat că nu este "foarte convins" că este necesară o modificare a legislaţiei în materia actelor emise de Guvern.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 06.11.2017 - 22:13

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că "oportunitatea nu trebuie cenzurată penal", atunci când vine vorba despre acte normative emise de Guvern, însă a adăugat că nu este "foarte convins" că este necesară o modificare a legislaţiei în materia actelor emise de Guvern.

"Este foarte adevărat că oportunitatea nu trebuie cenzurată penal, iar această chestiune este destul de bine cunoscută. Nu sunt foarte convins că este nevoie de schimbarea legislaţiei în materie", a precizat Iohannis, întrebat cu privire la informaţii potrivit cărora parlamentarii ar dori modificarea Codului administrativ astfel încât oportunitatea hotărârilor de Guvern să nu mai poată fi anchetată de procurori.

Decizia parlamentarilor vine în contextul în care DNA anchetează această oportunitate în cazul hotărârilor de Guvern emise pentru transferul insulei Belina, astfel încât să poată fi administrată de Teldrum.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...