Jurnalistul Sabin Orcan, despre soțul vicepremierului Sevil Shhaideh: Akhram Shhaideh spunea că liderul Hezbollahului lucrează pentru binele umanității

de Iulia Iancu , 15 august 2017 - stire actualizata la ora 22:59, 15 august 2017
Jurnalistul Sabin Orcan, despre soțul vicepremierului Sevil Shhaideh: Akhram Shhaideh spunea că liderul Hezbollahului lucrează pentru binele umanității

Directorul editorial al ziarului România Liberă, Sabin Orcan, a declarat, la postul de televiziune B1 TV, că soțul vicepremierului Sevil Shhaideh a avut legături cu regimul lui Bashar al-Assad, dezinformând opinia publică cu materiale distribuite pe rețele sociale în care se susținea că gruparea terorist[ Hezbollah "lucrează pentru binele umanității".

"Nu sunt un avocat al domnului Shhaideh, dar acesta are licență în agronomie. De altfel, a fost angajat în Ministerul Agriculturii în Siria, apoi a venit în Constanța la RAJA. Problema domnului Shhaideh este că distribuia postări în care spunea că liderul Hezbollah lucrează pentru binele umanității, îi ținea partea lui Bashar al-Assad. Deci domnul Shhaided este un susținător al dictatorului sirian, condamnat inclusiv de România", a declarat jurnalistul Sabin Orcan.

"Domnul Shhaideh a mai lucrat pe poziția de consilier în Ministerul Agriculturii pe vremea domnului Constantin", a afirmat ;i parlamentarul Robert Turcescu. "Interesant este de studiat declarația de avere a familiei Shhaideh. Domnul Shhaideh avea legături de afaceri cu un alt domn venit din zona orientală care achiziționase niște spații în Gara de Nord", a mai adăugat fostul jurnalist.

Akram Shhaideh ocupă în prezent poziția de director de cabinet al unuia din secretarii de stat din Ministerul Agriculturii, potrivit unei declarații de avere postate pe site-ul Agenției Naționale de Integritate. 

El ar lucra cu Alexandru Dănuț Potor, fostul președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România, scrie și publicația locală InfoIalomita.ro. La rândul său, Akram Shhaideh a fost angajat la RAJA Constanța, cel mai mare operator public regional din România în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă și al epurării apelor uzate.

Întrebat de jurnaliștii infoialomita.ro în ce condiții lucrează cu soțul lui Sevil Shhaideh,  Alexandru Dănuţ Potor, care ar fi fost propulsat de PSD în funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a declarat că nu poate să ofere informații despre natura acestei colaborări.

„Nu pot să spun cum colaborez cu domnul Shhaideh, eu îmi fac datoria din punct de vedere instituţional, colaborez cu toată lumea… Că lumea stă să analizeze punct cu punct cine este angajat garantez că nu ăsta este interesul meu şi încerc să rămân în limitele normalităţii.”, le-a spus secretarul de stat  în Ministerul Agriculturii, Alexandru Dănuț Potor, jurnaliștilor de la InfoIalomița.ro. 

 

Comentarii

 • Ciombe

  16 august 2017 5:51

  Am urmarit si eu emisiunea Dvs., domnule Orcan. Nu este pt. prima oara cand, denuntati "activitatea" tovarasului de viata a acestei muieri, hiper-suspecte. Ati mai facut-o si cu ocazia tentativei nereusite ale toasului Dracnea de-a o unge prim ministru. Si atunci, ca si acum, v-ati facut datoria fata de romani, dovedindu-va ca sunteti un patriot si un adevarat om de presa, lucru pt. care, eu va felicit!

  raspunde comentariului
 • Ne-am dat dreku deja cu hezbollahul ...vai de capu nostru!Ceausescu a fost un supererou pe langa voi,maimutelor!

  16 august 2017 2:02
 • Fane

  15 august 2017 23:45

  Acest cuplu sinistru, Shayadehii, sau cum își mai spun, reprezintă în mod clar un risc pentru securitatea României. Informațiile secrete la care ajung turcoaica și sirianul sunt transmise, probabil, Rusiei, cu care Siria are relații excelente. Cred că este un caz de spionaj la nivel înalt. Și să le mai deschizi ușile guvernului celor două creaturi dubioae este cât se poate de ilogic. Să nu uităm că Dragnea a adus-o pe Shayadeh. Sper să ajungă toată adunătura după gratii pe ani buni.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design