Jurnalistul Cătălin Prisacariu, despre afacerile șefului PSD: Dragnea a făcut milioane de euro, justificabil, prin afaceri imobiliare, dar întrebarea este cum a reușit să pună mâna pe acele terenuri

de Iulia Iancu , 13 august 2017 - stire actualizata la ora 20:33, 13 august 2017

Directorul editorial al ziarului România Liberă, Sabin Orcan, a discutat, în emisiunea X-Press, alături de invitații săi Sabina Fati, Răzvan Chiruță, redactor-șef RL, Silviu Sergiu, senior editor RL, și Cătălin Prisacariu, redactor-șef adjunct RL, despre afacerile președintelui PSD, Liviu Dragnea și despre uriașul domeniu din Teleorman pe care șeful Camerei Deputaților îl deține.

Jurnalistul Cătălin Prisacariu a explicat faptul că "TelDrum funcționează ca un holding teleormănean. Dacă ne uităm cum arată galaxia TelDrum vedem firma mamă, care se ocupă de asfaltări, dar și companii pe care TelDrum le deține prin acordarea de credite, societăți care se ocupă cu agricultura și cu zootehnia. Zona nu este recunoscută ca fiind un Silicon Valley de România. În Teleorman, nu se pierde nimic, totul se transformă în venituri pentru apropiații lui Liviu Dragnea".

Totodată, redactorul-șef adjunct RL a mai explicat cum Liviu Dragnea a reușit să dețină domeniul de 7.000 de metri pătrați. "Domnul Dragnea a fost un foarte pasionat investitor imobiliar încă din tinerețe. A fost lansat de Partidul Democrat condus de Petre Roman. Ca prefect, Dragnea a intrat în acționariatul mai multor societăți, iar după 2001 și-a trecut activele în proprietate sa, apoi a închis acele firme. Liviu Dragnea a făcut milioane de euro, justificabil, prin investiții imobiliare, dar întrebarea este cum a reușit, acum 20 de ani, să pună mâna pe acele terenuri și imobile".

 

Comentarii

 • Justificabil, dar nu legal!

  07 octombrie 2017 1:57

  Nu poate fi legal ceea ce a facut in calitate de prefect, adica in callitate de actionar la niste societati "și-a trecut activele în proprietatea sa, apoi a închis acele firme". In primul rand, uzand de functia de prefect, a fost simplu pentru el sa puna mana pe terenuri si imobile la sume derizorii. Ceea ce a si facut. Strans cu usa, ar trebui sa justifice fiecare achizitie si ceea ce nu poate dovedi cu acte, sa ii fie confiscat.

  raspunde comentariului
 • Crin

  13 august 2017 23:11

  PSD are o "armata" de propagandisti! Numai cu propagandisti castigi alegerile intr-o tara de oameni neinstruiti.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design