Judecătorul Cristi Danileț salută numirea în CSM a doi membri ai societății civile

de Mihai Diac , 04 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 22:17, 04 septembrie 2017
Judecătorul Cristi Danileț

Judecătorul Cristi Danileț, fost membru în Consiliul Superior al Magistraturii, salută numirea în această structură a doi membri ai societății civile.

"Azi Senatul României a ales și numit două persoane ca reprezentanți ai societății civile in CSM, cu o întârziere de 9 luni. Desigur, nimeni nu îi va trage la răspundere pe senatori pentru întârziere. Important este până la urmă că acum avem un CSM complet, cu 19 membri", a scris Cristi Danileț pe contul său de Facebook.

Postarea acestuia apare după ce plenul Senatului i-a ales luni, prin vot secret cu buletine, pe Victor Alistar și pe Romeu Chelariu ca membri în Consiliul Superior al Magistraturii din partea societății civile.


Cei 12 candidați au fost: Victor Alistar, Răzvan Codru Vrabie, Romeu Chelariu, Florin Negoiță, Virgil Melnic, Radu Cornel Andreica, Elena Iulia Ștefănescu, Radu Ioan Motica, Antonie Popescu, Florin Sandu, Artin Sarchizian, Aurelian Cătălin Trăistaru.

 

Comentarii

  • Dan T

    05 septembrie 2017 6:59

    Doua observatiiPartidele de opozitie ar trebui sa initieze prevederi regulamentare pentru obligarea parlamentarilor sa respecte termenele pentru deciziile care prevad termene Ar fi bine daca si noi, cetatenii, am fi informati despre cei ce sunt alesi in diferite functii - de ex pe dl Alistar l-am mai ascultat pe la tv chiar daca, din pacate, mai ales la Antena 3 despre dl Chelaru, eu unul nu stiu nimic.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design