Jandarmii de la BNR, acuzati ca au violat niste prostituate

Trei dintre jandarmii care, in noaptea de joi spre vineri, asigurau paza Bancii Nationale a Romaniei sunt cercetati de Sectia 1 Politiei pentru viol, dupa ce doua prostituate au formulat plangere.Oficialii au precizat, pentru

Share

Rl online 0 comentarii

20.11.2009 - 00:00
Trei dintre jandarmii care, in noaptea de joi spre vineri, asigurau paza Bancii Nationale a Romaniei sunt cercetati de Sectia 1 Politiei pentru viol, dupa ce doua prostituate au formulat plangere.

Oficialii au precizat, pentru NewsIn, ca cei trei jandarmi faceau parte dintr-o echipa de rezerva a dizpozitivului de paza a BNR. Paza bancii a fost asigurata fara probleme, spun reprezentantii Jandarmeriei, care precizeaza ca subofiterii au fost angajati din randul civililor de o perioada relativ scurta.

Trei dintre jandarmii care, in noaptea de joi spre vineri, asigurau paza Bancii Nationale a Romaniei sunt cercetati de Sectia 1 Politiei pentru viol, dupa ce doua prostituate au formulat plangere, au declarat surse judiciare pentru NewsIn.

Potrivit surselor, cele doua femei sustin ca cei trei jandarmi consumasera bauturi alcoolice si le-au ridicat, in jurul orei 22.30, din zona Athenee Palace din Sectorul 1.

Prostituatele ar fi fost duse intr-o curte din zona Doamnei, unde sustin ca jandarmii au intretinut relatii sexuale cu ele, fara sa le plateasca. Din acest motiv, femeile au mers, in jurul orei 2.30, si au depus plangere.

Jandarmeria Romana va sesiza procurorii pentru incalcare de consemn in cazul celor trei jandarmi, care sunt cercetati pentru viol, dupa ce doua prostituate au depus plangere, au declarat pentru NewsIn oficiali ai institutiei.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...