8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialJandarmii de la BNR, acuzati ca au violat niste prostituate

Jandarmii de la BNR, acuzati ca au violat niste prostituate

Trei dintre jandarmii care, in noaptea de joi spre vineri, asigurau paza Bancii Nationale a Romaniei sunt cercetati de Sectia 1 Politiei pentru viol, dupa ce doua prostituate au formulat plangere.

Oficialii au precizat, pentru NewsIn, ca cei trei jandarmi faceau parte dintr-o echipa de rezerva a dizpozitivului de paza a BNR. Paza bancii a fost asigurata fara probleme, spun reprezentantii Jandarmeriei, care precizeaza ca subofiterii au fost angajati din randul civililor de o perioada relativ scurta.

Trei dintre jandarmii care, in noaptea de joi spre vineri, asigurau paza Bancii Nationale a Romaniei sunt cercetati de Sectia 1 Politiei pentru viol, dupa ce doua prostituate au formulat plangere, au declarat surse judiciare pentru NewsIn.

Potrivit surselor, cele doua femei sustin ca cei trei jandarmi consumasera bauturi alcoolice si le-au ridicat, in jurul orei 22.30, din zona Athenee Palace din Sectorul 1.

Prostituatele ar fi fost duse intr-o curte din zona Doamnei, unde sustin ca jandarmii au intretinut relatii sexuale cu ele, fara sa le plateasca. Din acest motiv, femeile au mers, in jurul orei 2.30, si au depus plangere.

Jandarmeria Romana va sesiza procurorii pentru incalcare de consemn in cazul celor trei jandarmi, care sunt cercetati pentru viol, dupa ce doua prostituate au depus plangere, au declarat pentru NewsIn oficiali ai institutiei.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă