INTERCEPTĂRI: Scandalul Intact - RCS &RDS. Sunt Dan şi Camelia Voiculescu implicaţi în dosar? Vezi cum îl ŞANTAJA directorul Antenelor pe administratorul Bendei de la RCS&RDS

de Ondine Ghergut , 31 mai 2013

UPDATE. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în urma acuzaţiilor de şantaj aduse de administratorul RCS&RDS.

Citeşte aici motivarea arestării preventive.

 

Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost interceptat şantajandu-l pe administratorului Ioan Bendei de la RCS&RDS, în cadrul primei întâlniri din 16 aprilie anul acesta. Au urmat şi alte întîlniri şi convorbiri interceptate. Printre acestea se află şi convorbiri cu o femeie din conducerea trustului, posibil Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, în condiţiile în care aceasta face referiri la "tata", şi cu un bărbat care ar putea fi chiar Dan Voiculescu (vezi interceptările în pagina a 5- a a articolului).

  Redăm Referatul cu  Interceptări, folosit de procurori la instanţa de judecată pentru a obţine arestarea preventivă a lui Sorin Alexandrescu. Am ataşat documentul DNA.

Precizăm că Parchetul nu are voie să dea numele celorlalţi actori din dosar , fie ei făptuitori, martori sau victime, motiv pentru care le-a înlocuit cu trei puncte.

Noi am reuşit să le aflăm: o parte pe surse, altă parte de la Mitică Dragomir, implicat în dosar atât ca victimă a şantajului, cât şi ca beneficiar al unui contract în sumă totală de 3,5 milioane de euro încheiat cu firma RSC&RDS, subiectul principal al şantajului imputat directorului general al  ANTENEI TV GROUP.

Potrivit referatului, "Din cuprinsul actelor de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că, la jumătatea lunii aprilie 2013, partea vătămată (Ioan Bendei-nn) a fost contactată telefonic de inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN care i-a solicitat o întrevedere urgentă, împrejurare în care, în ziua de 16.04.2013, între cele două persoane menţionate mai sus s-a derulat o întâlnire în cadrul hotelului (…)".

Citeşte şi DOSARUL ANTENE - RCS&RDS. Vezi REACŢIA lui Dan Voiculescu

Santajarea RCS&RDS cu contractul încheiat de această firmă cu o societate a lui Mitică Dragomir, preşedintele LPF

Potrivit referatului DNA, "Cu acest prilej, inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN i-a adus la cunoştinţă lui (...) (IOAN BENDEI-nn) are în posesia sa un contract încheiat în anul 2009, între S.C.... (RCS&RDS), pe de o parte, şi S.C. ...( BODU SRL) (al cărei asociat unic este numitul...(Dumitru Dragomir-nn), pe de altă parte, contract semnat de partea vătămată în numele companiei pe care o reprezintă, valoarea totală a acestuia fiind de 3,5 milioane euro.

Citeşte şi Mărturia lui Mitică Dragomir l-a înfundat pe directorul Antenelor, reţinut de DNA pentru şantajarea administratorului RCS&RDS

 

În accepţiunea inculpatului ( Sorin A lexandrescu), contractul respectiv reprezintă, în realitate, o modalitate de a acoperi primirea cu titlu de mită a sumei de 3,5 milioane euro de numitul ...(Mitică Dragomir) în schimbul căreia acesta din urmă a întreprins demersuri în a susţine compania ...(RCS&RDS) în câştigarea licitaţiei organizate de Liga Profesionistă de Fotbal) privind transmiterea TV a meciurilor de fotbal disputate în cadrul.Expunându-i această situaţie, inculpatul i-a comunicat părţii vătămate că pentru a nu iniţia o campanie mediatică negativă la adresa sa, campanie care i-ar afecta viaţa personală şi cariera profesională, ar trebui să accepte semnarea unui contract în numele societăţii pe care o reprezintă cu ANTENA TV GROUP S.A. având ca obiect retransmisia şi distribuţia prin satelit a programelor aparţinând trustului menţionat anterior pe o perioadă de 5 ani, la preţul de 0,6euro/abonat/lunar.

Vezi şi cum comentează RCS&RDS dosarul în care este acuzat şeful Antenelor.

Totodată, încheierea unui asemenea contract ar determina stingerea tuturor litigiilor existente între S.C. (RCS&RDS) şi ANTENA TV GROUP S.A.

În finalul discuţiei dintre inculpat şi partea vătămată, se stabileşte o viitoare întâlnire, inculpatul sugerându-i lui Ioan Bendei să reflecteze asupra acestei situaţii.


Partea vătămată  (Ioan Bendei) a precizat că discursul inculpatului a fost de natură a-i crea o stare de temere puternică că acesta îşi poate pune în aplicare ameninţările, realizând că declanşarea unei campanii mediatice denigratoare la adresa sa în cadrul căreia ar fi fost prezentată ca o persoană care oferă sume de bani ca mită pentru a obţine încheierea unor contracte pentru compania (RCS&RDS) i-ar afecta viaţa personală.

Totodată, partea vătămată (Bendei) a conştientizat că publicarea unor materiale compromiţătoare în legătură cu activitatea pe care o desfăşoară în cadrul companiei (RCS&RDS) ar avea impact negativ şi asupra carierei sale profesionale întrucât ar fi creată o imagine denaturată asupra modului în care derulează acţiuni conform funcţiei pe care o îndeplineşte în cadrul companiei, iar pe de altă parte, încheierea unui contract cu ANTENA TV GROUP S.A. în condiţiile impuse de inculpat ar fi produs efecte financiare negative asupra societăţii pe care o administrează.

Referatul confirmă dezvăluirea de aseară a lui Mitică Dragomir a spus că până şi convorbirea din biroul său cu Sorin Alexandrescu a fost înregistrată de procurori


Pentru lămurirea situaţiei de fapt şi în scopul identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională desfăşurată în cauză, au fost emise autorizaţii de interceptare şi înregistrare a convorbirilor telefonice purtate între persoanele implicate şi între acestea şi alte persoane, precum şi de interceptare şi înregistrare audio-video a convorbirilor purtate în mediul ambiental între inculpat şi partea vătămată, dar şi între acestea şi alte persoane care au legătură cu obiectul dosarului.


Din ansamblul materialului probator administrat în cauză, s-a stabilit că, în cadrul următoarei întâlniri, desfăşurată în ziua de 19.04.2013, inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN reiterează ideea că are posibilitatea reală de a-i compromite viaţa de familie şi cariera profesională, urmând să-l determine pe acesta să-şi exprime acordul în semnarea contractului de retransmisie între S.C. (RCS&RDS) şi ANTENA TV GROUP S.A. în condiţii impuse referitoare atât la durata derulării contractului, cât şi la preţul acestuia.

Cum făcea şantajul directorul  ANTENA


Astfel, inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN i-a precizat părţii vătămate (BENDEI)că dacă nu reuşeşte perfectarea contractului de retransmisie, va expedia adrese de informare atât către S.C. (RCS&RDS), cât şi către S.C. (BODU SRL) prin care va solicita relaţii privind împrejurările concrete de încheiere şi derulare a contractului între cele două societăţi, intenţionând ca în intervalul următor de timp să dea publicităţii materialele compromiţătoare pe care le deţine la adresa sa sub forma unei anchete jurnalistice. De asemenea, inculpatul i-a explicat că îi acordă un ultim termen pentru a-i comunica poziţia sa referitoare la semnarea contractului între S.C. (…) şi ANTENA TV GROUP S.A.


În data de 22.04.2013, inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN se întâlneşte din nou cu partea vătămată (BENDEI, administratorul RCS&RDS), împrejurare în care inculpatul are asupra sa o copie certificată cu menţiunea „conform cu originalul” a contractului încheiat între S.C. (RCS&RDS) S.A. şi S.C. (BODU SRL a lui Mitică Dragomir), exprimându-şi din nou convingerea că acest înscris este o formă de mituire a numitului (MITICĂ DRAGOMIR).

Inculpatul îi prezintă părţii vătămate respectivul contract de asociere în participaţiune, semnat la data de 15.08.2009 de (Iona Bendei) în calitate de administrator al S.C. (RCS&RDS) S.A., dar şi actele adiţionale ale documentului respectiv, comentând conţinutul acestuia într-o manieră de natură a amplifica starea de temere a părţii vătămate în scopul de a o determina pe aceasta să-şi exprime acordul în semnarea contractului de retransmisie,în caz contrar urmând a fi făcute publice detalii referitoare la această faptă de corupţie.

Însă, de astă dată, învinuitul adaugă un element nou de presiune corelând încheierea contractului cu S.C. (…) cu înfiinţarea postului de televiziune „…”.

Fragmente din interceptarea din data de 22 aprilie 2013:

 

 Alexandrescu Sorin: „… O să facem … o să facem altfel. O să vă facem… noi o să facem mâine dimineaţă o adresă …


(Ioan Bendei- administrator RSC&RDS).: Da.

Alexandrescu Sorin: În mod oficial, dumneavoastră, la (…), domnului (…).
…: Da, da, nicio problemă.”
……………………………………………………………………………..
Alexandrescu Sorin: „Pentru că acest contract are legătură directă cu momentul în care aţi făcut postul de televiziune (…), exact două mii nouă.


(Bendei): Da.
Alexandrescu Sorin: Dumneavoastră aţi pus trei milioane cinci sute de mii de euro într-o companie care n-a produs absolut nimic, în care spuneţi foarte clar că… şi se menţionează acolo, faptul că nu există niciun fel de… niciun fel de regres împotriva companiei(…), indiferent ce se întâmplă. Iar legătura asta va trebui să o desluşească… Ce?”
…………………………………………………………………………...
Alexandrescu Sorin: „…… Dar vă spun sincer, probabil, că ori nu vă gândiţi ce se va întâmpla şi vreţi să vă spun …


Bendei: Ce să se întâmple?


Alexandrescu Sorin: Vreţi să vă spun ceva? Aicea, credeţi-mă, dumneavoastră sunteţi un simplu semnatar al acestui document. Dar o să …


(Bendei …): Pe mine mă interesează persoana mea, domnule. Da.


Alexandrescu Sorin: Păi… Păi… Păi, bun, dar aici e vorba de companie, în primul rând, că dumneavoastră sunteţi un reprezentant al companiei. Pe urmă reprez… răspunderea dumneavoastră ca persoană fizică. Asta este prima parte. Asta este prima parte. De ce s-a făcut contractul ăsta, o s-o vedem şi pe aia. Şi eu vă spun clar: până n-o să se dărâme tot montajul făcut cu dumneavoastră şi cu (Mitică Dragomir-nn), nu o să se lase nimeni! Asta este mită, oficial dată. Haideţi, să fim serioşi!  (cu referire la contractul incheiat de RCS&RDS cu firma Bodu SRL a lui Mitică Dragomir-nn)


(Bendei- RCS ): Mită, asta!? Mită, mită!?


Alexandrescu Sorin: Da. Domnule...


(…Bendei-RCS ): Rândul trecut aţi zis şpagă. Acuma mită. ”
……………………………………………………………………………

Alexandrescu Sorin: „Eu am… eu contractu’! Eu am contractu’! Eu am contractu’. Sunt singurul om care are acest contract în mână!” ( acest contract a fost publicat de Mugur Ciuvică după câteva ore de la reţinerea lui Alexandrescu)
……………………………………………………………………………..
Alexandrescu Sorin: „Domnu’… Crede… Crede… Credeţi-mă… Domnu’(…), credeţi-mă ce vă spun: luptele astea, credeţi-mă, nu sunt bune… nu sunt bune la nimic!


(Bendei-RCS…): Da domn’e, e banu’, domnu’ SORIN! E bani multi...!”


Inculpatul Alexandrescu George Sorin continuă actele de presiune asupra părţii vătămate Ioan bendei pentru a obţine un răspuns pozitiv în perfectarea contractului de retransmisie insistând pe ideea că, odată încheiat acest contract, orice conflict, de orice natură, se va stinge în umbra unor clauze comerciale de protecţie pe care le vor redacta avocaţi.

 

Mita cerută: 20 de milioane de euro , sub formă de contract  de retransmisie a posturilor ANTENA, pe cinci ani

 

În finalul discuţiei inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN revine asupra contractului de retransmisie, menţionând că perioada de derulare a acestuia va fi de 5 ani, iar preţul total de 20 milioane euro (4 milioane euro/anual).


Urmare a faptului că partea vătămată a primit la sediul (RCS&RDS) o adresă la care inculpatul a făcut referire cu prilejul întâlnirilor anterioare (adresă emisă de (…), semnată de(…)– director general) prin care se solicitau informaţii privind contractul încheiat între (…) şi S.C. (…)., în ziua de 26.04.2013, (BENDEI) şi-a creat convingerea că inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN a început să-şi pună în practică ameninţările privind divulgarea unor fapte compromiţătoare la adresa sa întrucât nu reuşise să precizeze un preţ concret privind încheierea contractului de retransmisie. Aceasta cu atât mai mult cu cât posturile TV (ANTENA 1)şi (ANTENA 3) erau difuzate ştiri tendenţioase la adresa companiei (RCS&RDS).


Pe cale de consecinţă, în ziua de 26.04.2013, (BENDEI)i-a solicitat inculpatului o întrevedere, deplasându-se la biroul acestuia. Fiind intrigat de faptul că i-a fost expediată adresa respectivă, partea vătămată l-a rugat pe inculpat să găsească o cale pentru a nu fi compromisă viaţa sa de familie.

Interceptare ambientală din data de 26 aprilie 2013, din biroul lui Sorin Alexandrescu


(BENDEI): „Da, da, eu am venit cu rugămintea mea personală, adică, lăsaţi-l dracu’, lăsaţi-mă pe mine în pace la persoana mea, persoana mea, persoana mea! Da.


Alexandrescu Sorin: Da’ nu e, încă o dată, încă o dată noi... eu n-am nimic cu dumneavoastră! Noi am, au fost puse nişte întrebări vis a vis de un material raportat la Companie, nu la dumneavoastră, că dumneavoastră sunteţi...


(…BENDEI): Adică eu, indiferent ce aveţi cu firma, cu (…)...


Alexandrescu Sorin: Mda, da’, dacă dumneavoastră sunteţi , nu, dar dacă dumneavoastră sunteţi semnatarul acelui document, noi am pus nişte întrebări, noi aşteptăm să, să primim nişte răspunsuri. Dumneavoastră aţi spus că: ,,Domn’e totul, totul e în regulă!” Poate totul e în regulă şi poate că n-am văzut noi ceea ce ar fi trebuit să vedem.”
……………………………………………………………………………
(BEndei): „Asta e toată, toată rugămintea! Adică, vă daţi seama în ce situaţie, munca mea de douăzeci şi ceva de ani, să, să, s-o începem acuma s-o ştirbim prin tot felul de, de, de chestii. Firma este firmă! Eu, asta e rugămintea mea! Aveţi un pic de suflet, puneţi-vă în situaţia mea! Am doi copii, domn’e! Am doi copii! De, vorba aia, şi să înceapă aşa o, o defăimare împotriva mea şi asta...eu, rugămintea este... cu mine, cu mine! Eu n-am, îi bag în mă-sa, firma e firmă! Ă...persoana...
Alexandrescu Sorin: Eu vă, da, încă o dată, despre ce vorbim?
…………………………………………………………………………
(BENDEI ): „Domnu’ SORIN, dacă sunteţi om şi aveţi, cât de cât pe Dumnezeu deasupra, persoana mea, eu v-aş ruga, să mă lăsaţi în pace! Ce aveţi cu firma, cu astea, asta este rugămintea! Eu, acuma, sunt într-o situaţie neplăcută! Mi-am şi luat un bilet să plec în concediu. Sunt..., sunt, ştiţi cum sunt?”
…………………………………………………………………………….
(BENDEI): „Deci, rugămintea mea este: dacă, n-aveţi treabă cu mine, cu familia mea! (…) Vă daţi seama? Să fie eu luat şi ă, ă, blamat că dau mită, şpagă... Vă daţi seama în ce situaţie sunt? Toată cariera mea, tot munca mea de-o viaţă să fie ştirbită...[neinteligibil]...


Alexandrescu Sorin: Staţi aşa! Staţi o clipă să citesc şi eu ce scrie aici! Păi, domn’e, ce scriu oamenii ăştia aicea cred că sunt nişte fapte foarte grave! Sunt foarte, foarte grave treaba asta ! Aţi dat trei milioane cinci sute de mii de euro, cel puţin, aşa arată aicea, unei companii deţinută de(MITICĂ DRAGOMIR)! O companie care a funcţionat din 2009 cu credite de opt milioane de euro şi cu pierderi în fiecare an de peste ... ă, trei sute, cinci sute de mii de euro, pierderi în fiecare an! Eu cred că e o treabă care... cel puţin asta văd eu! Şi eu...”

…………………………………………………………………………..
(BENDEI ): „Plec acuma în concediul ăsta, n-am fost niciodată, merg pe o croazieră, n-am mers în viaţa mea! Sunt, ştiţi cum sunt? Sunt terminat, sunt!...Terminat!


Alexandrescu Sorin: Da’ eu văd că asta se referă la Companie, către(…)!


(BENDEI, administrator RCS&RDS): Da, păi, e adresată mie!


Alexandrescu Sorin: Păi, sunteţi administratorul, sunteţi administratorul la(RCS&RDS)?


(BENDEI ): Da, da!
Alexandrescu Sorin: Şi eu, din câte văd ce scriu oamenii ăştia aicea, dumneavoastră aţi semnat contractul, nu?

 


(BENDEI ): Da, da!
Alexandrescu Sorin: E normal ca oamenii ăştia să întrebe pe omul care a semnat contractul!


(BENDEI): Daţi-l dracului de contract domnu’! Ăsta, aia-i firma? Da cu mine, cu mine, eu persona mea, persoana mea?


Alexandrescu Sorin: Păi, staţi puţin! Dacă noi vorbim de situaţia în care, compania (RCS&RDS ), al cărui administrator sunteţi, a semnat un contract cu compania lui(…MITICĂ DRAGOMIR), semnalul dumneavoastră, contractul ăla, din câte înţeleg eu de aicea, e semnat de dumneavoastră!
………………………………………………………………………………..
Alexandrescu Sorin: „Eu cred că dumneavoastră aţi ştiut ce aţi făcut când aţi semnat contractul acesta! Eu aşa cred!”
………………………………………………………………………………
Alexandrescu Sorin: „Eu nu ştiu cum, eu nu ştiu ce se va întâmpla cu treaba asta ! Probabil că oamenii ăştia aşteaptă răspunsul de la dumneavoastră, dar eu nu ştiu ce se va întâmpla cu treaba asta , dar eu vă spun o chestiune cât se poate de directă şi personală: din experienţa a ceea ce am văzut până în momentul de faţă, eu nu cred că dacă contractul ăsta nu e în regulă se va disocia de dumneavoastră, pentru că dumneavoastră sunteţi semnatarul! Compania asta, nu s-a dus compania să semneze...


(…BENDEI): Eu asta …


Alexandrescu Sorin: Pentru compania lui(…), ci compania, prin reprezentantul ei, s-a dus să semneze cu (MITICĂ DRAGOMIR) şi i s-au dat banii ăştia! Adică, hm, dumneavoastră sunteţi ăla care a semnat!”

Procurorii anticorupţie : "Forma de constrângere: ancheta jurnalistică în derulare"


În contextul acestor discuţii, inculpatul atrage atenţia asupra gravităţii faptei de mită comisă de partea vătămată, exprimându-şi dezaprobarea ca (RCS&RDS) să vireze suma de 3,5 milioane euro societăţii aparţinând lui (MITICĂ DRAGOMIR)în condiţiile în care a înregistrat pierderi în fiecare an, iar domeniul de activitate al acestuia este bizar.


Pe de altă parte, inculpatul insistă şi asupra conţinutului propriu-zis al contractului, subliniind că motivul real al perfectării acestuia este suspect, reiterând ideea că suma de 3,5 milioane euro a fost oferită lui (MITICĂ DRAGOMIR) ca mită.


Se constată că, de astă dată, elementele de presiune asupra părţii vătămate sunt mult mai directe, deşi inculpatul este abil în exprimare şi în a conduce discuţia spre ceea ce reprezintă subiectul de interes pentru propria persoană, respectiv, încheierea contractului între companiile (..RCS&RDS) şi ANTENA TV GROUP S.A., forma de constrângere fiind ancheta jurnalistică în derulare.


Pentru a amplifica starea de temere a părţii vătămate, inculpatul insistă ca partea vătămată să formuleze un răspuns la adresa primită, într-un termen cât mai scurt, susţinându-şi punctul său de vedere în sensul că nu poate delimita persona lui (…) de (...) tocmai datorită calităţii pe care o are acesta în cadrul companiei, fiind administratorul acesteia şi semnatarul contractului cu S.C. (…).

(BENDEI): „Da, adică, n-aş vrea să fiu terfelit şi... Am domn’e familie! Puneţi-vă în locul meu! Aveţi familie! Să apăreţi terfelit într-o, c-am dat mită, c-am dată, ă...”

……………………………………………………………………………..
Alexandrescu Sorin: „Sunteţi administrator domnule! Atunci când te adresezi unei companii, te adm..., te adresezi omului care administrează Compania? Dumneavoastră sunteţi... Cui să se adreseze? Lui(…).(…) e administrator? Sau nu ştiu, cui să se adreseze? Că nu înţeleg!”
……………………………………………………………………………..
(BENDEI): „Mda, eu am venit cu rugămintea personală: să n-am eu treabă! Asta e! Dacă puteţi să mă ajutaţi …”
…………………………………………………………………………
Alexandrescu Sorin: „Domnu’(…), credeţi-mă ce vă spun! Eu nu ştiu ce aţi făcut dumneavoastră cu contractul ăsta! Eu nu ştiu ce aţi făcut dumneavoastră cu contractul ăsta! Numai dumneavostră şi (…)ştiţi! Eu nu ştiu ce aţi făcut cu el! Pe bune vă zic, nu ştiu ce aţi făcut cu el! Nu-mi spuneţi mie treaba asta, că eu nu ştiu ce aţi făcut cu el! Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri, probabil că, credeţi, că lucrurile ale sunt în regulă! Poate că ele chiar sunt în regulă, eu nu vreau să presupun absolut nimic! Numai că s-au pus nişte, oamenii ăştia au pus nişte întrebări şi...”
……………………………………………………………………………..
Alexandrescu Sorin: „Mai ales că dumneavoastră aţi semnat contractul, dumneavoastră l-aţi semnat! Din câte înţeleg contractul acesta este semnat de către dumneavoastră! Cui să se adreseze cineva? Se adresează administratorului Companiei, nu? Că nu sunteţi un simplu slujbaş acolo, sunteţi administratorul Companiei, care aţi semnat chestiunea asta.


(BENDEI): Deci, eu, asta-i rugămintea mea: mai bine s-o lăsăm după sărbători! Dacă puteţi să mă...să nu mă defăimaţi pe mine şi să mă... Asta e!


Alexandrescu Sorin: Părerea mea, părerea mea este, ă, că, nu ştiu! Sfatul meu pentru dumneavoastră personal, că na, ne cunoaştem, este să răspundeţi la întrebările astea! Să răspundeţi! Nu ştiu! Dumneavoastră ştiţi mai bine!”
……………………………………………………………………………..

(BENDEI): „Nu, asta era rugămintea mea: să nu mă denigraţi, să nu mă asta … După sărbători ne auzim! Ne auzim!”
……………………………………………………………………………..
Alexandrescu Sorin: „Eu nu ştiu ce să vă zic! Noi n-am lucrat pe investigaţia asta, încă! Nu ştiu ce să vă zic! Asta-i o treabă derulată de „(…)”. O să vedem şi noi! Probabil c-o să ne arate şi nouă … documente!”

 

Alexandrescu vorbeşte cu Camelia Voiculescu? ESTE fiica lui Dan Voiculescu implicată? Iar "TATA" din convorbiri este Dan Voiculescu?


În urma punerii în aplicare a autorizaţiilor de interceptare emise în cauză, s-a constatat că, în aceeaşi zi, 26.04.2013, ora 09:38:33, inculpatul poartă o discuţie telefonică cu o persoană de gen feminin, identificată ca fiind (...) căreia îi comunică „omul care a primit primu’ plicul … e într-o oră aicea”.( Procurorii au pus embargou pe numele acestei femei, însă din dialog se observă că e şefa directorului general al ANTENA)

Aceasta  (FEMEIA) îi atrage atenţia să aibă grijă: „Super OK! Adică super, mă rog, să vedem! Şi oricum tre’ să ai super grijă, te rog!? Ştii că … Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia.”


După încheierea întrevederii dintre inculpatul Alexandrescu George Sorin şi partea vătămată(… BENDEI), aşa cum stabilise anterior, inculpatul o contactează telefonic pe numita (O fi fiica lui Dan Voiculescu?) (26.04.2013, ora 11:49:34), relatându-i despre întâlnirea avută:


Alexandrescu Sorin: „Am avut o întâlnire cu cineva. Era foarte, foarte speriat că primise o adresă.


(FEMEIE…): Aşa.


Alexandrescu Sorin: Foarte speriat.


(..FEMEIE): Da.


Alexandrescu Sorin: Da .Foarte speriat. Şi domnule, dacă aveam ceva cu el, personal. Zic: Domnule, n-am nimic cu dumneavoastră personal, domnule. Ce să avem? Doamne fereşte! Dar, zic, la ce vă referiţi? Şi pe urmă mi-a arătat despre ce e vorba.


(FEMEIE): Da.


Alexandrescu Sorin: Zic: Domnule, dar eu văd că asta e adresată companiei, nu e adresată dumneavoastră.(FEMEIE): Da.
Alexandrescu Sorin: Da. Foarte speriat.


(FEMEIE ): Da OK. Şi mă rog, bună întâlnirea?


Alexandrescu Sorin: În principiu, da. În sfârşit, îşi povestesc.”


În data de 04.05.2013, ora 12:11:35, numitul ...( o fi Dan voiculescu sau nu?) îl contactează telefonic pe inculpat, iar printre alte subiecte, discută şi despre (…):


(?).: „Tu cu aia cu (…) i-ai dat drumul, că eu credeam că pentru aia te-a sunat.


Alexandrescu Sorin: Nu, nu, nu, nu! Aia e dată drumul, aia e pe circuit!


(? ): OK! Bravo!”


Ulterior, în data de 13.05.2013, ora 17:37:28 între cele două persoane menţionate mai sus se derulează o altă convorbire telefonică în cuprinsul căreia este din nou abortată situaţia companiei (…).


(Dan Voiculescu sau alt personaj din vârful ANTENA ? ).: „Cum merge treaba cu (RSC&RDS)?
Alexandrescu Sorin: Lucrăm, deja avem pe post ceva.
(?): Aha!
Alexandrescu Sorin: Da. Deci lucrăm la ea.
(? ): Bravo.
Alexandrescu Sorin: Da.
(? ): Bine. Da’ nu, cred că ar trebui în afară de pe post.
Alexandrescu Sorin: Da, da, da. Păi, noi am făcut aia cu un scop, da’ vă spun eu când ne vedem faţă în faţă.”


În tot acest interval, prin intermediul posturilor de televiziune şi al publicaţiilor aparţinând trustului de presă Intact Media Group au fost difuzate şi publicate ştiri şi articole cu impact negativ asupra companiei ...(RCS&RDS).

 

 

Vom continua redarea referatului prin care procurorii anticorupţie cer arestarea directorului Antena Gropu sorin Alexandrescu

Loading...

Comentarii

  • http://www.headlaser.cn/member/macFFBgHacko.php?/nike-running-shoes-black-with-high-quality-and-economical-price-2013.html

    13 aprilie 2014 12:46

    thanks for share!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design