19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Incendiu la o pensiune din Moeciu. Proprietarul vilei a leșinat

VIDEO Incendiu la o pensiune din Moeciu. Proprietarul vilei a leșinat

O pensiune din localitatea braşoveană Moeciu de Sus, în care nu se aflau turişti, a fost cuprinsă de flăcări, marţi după-amiază. Există riscul ca focul să cuprindă pensiuni sau case din apropiere.

La incendiu s-au deplasat patru autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi alte trei autospeciale de la serviciile voluntare din zonă, care încearcă să ţină flăcările sub control.

Pompierii spun că există riscul ca focul să cuprindă case sau pensiuni aflate în apropiere, întrucât vântul este puternic.

Cinci persoane au suferit atacuri de panică, iar una dintre acestea, respectiv proprietarul vilei în care a izbucnit focul, şi-a pierdut conştiinţa pentru câteva momente.

”După ce va fi lichidat incendiul, colegii de la Poliţia Moieciu vor face o anchetă pentru a stabilit cauzele incendiului. Deocamdată, nu se ştie de la ce a pornit focul”, a declarat Ionuţ Marin, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Potrivit acestuia, în pensiune nu se aflau turişti pentru că este posibil ca imobilul să fie folosit acum ca locuinţă personală.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a confirmat că în pensiune nu erau turişti.

Potrivit acestuia, flăcările s-au extins la o casă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă