21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. În jur de o sută de persoane participă la Marşul normalităţii,...

FOTO. În jur de o sută de persoane participă la Marşul normalităţii, pentru susținerea familiei tradiționale. Oamenii strigă: România nu-i Sodoma! Legea divină, familia creștină!

Aproximativ o sută de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a participa la Marşul normalităţii, o acţiune de protest faţă de parada comunităţii LGBT, care va avea loc în aceeaşi zi, începând cu ora 16.00. Protestatarii merg în marş până la Patriarhia Română.

Participanţii la marş scandează: "România nu-i Sodoma", "Salvăm, salvăm familia normală", "Legea divină, familia creştină", "România, ţară ortodoxă", "Bucureştiul nu-i Sodoma".

„Marşul este pentru susţinerea familiei tradiţionale, familiei normale, familia formată din căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Decizia Parlamentului este una binevenită chiar dacă este una tardivă. Au fost trei partide care, în campania electorală, au promis Coaliţiei pentru familie că vor face demersurile pentru referendum în luna aprilie. Suntem deja în luna mai şi încă nu a trecut definitiv în Parlament această iniţiativă. Sperăm să facă ce au promis. Noi nu vrem să schimbăm nimic, vrem doar să apărăm ce avem, familia tradiţională”, susţine un participant la Marşul normalităţii, potrivit Mediafax.

„Un astfel de marş al diversităţii este un atac frontal asupra tradiţiilor noastre româneşti, valorilor noastre de familie. Nu îşi are locul în contextul actual", spune un alt protestatar. 

Manifestaţia este organizată de partidele Noua Dreaptă, România Mare şi România Unită, care formează împreună Blocul Identităţii Naţionale în Europa (BINE). 

"Manifestarea va exprima protestul românilor care susţin valorile familiei tradiţionale faţă de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen şi provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării căsătoriilor homosexuale şi adopţiilor de copii de către "cuplurile" de homosexuali”, spun reprezentanţii Partidului Noua Dreaptă.Sâmbătă, la ora 16.00, cei care susţin relaţiile între persoane de acelaşi sex se vor strânge la Arcul de Triumf din Capitală pentru a cere drepturi egale şi vizibilitate pentru comunitatea LGBT. Brigada Rutieră a Capitalei a instituit restricţii de circulaţie pe durata desfăşurării acestor evenimente.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă