12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHotul masinii lui Gigi Becali, prins impreuna cu alte 5 persoane care...

Hotul masinii lui Gigi Becali, prins impreuna cu alte 5 persoane care furau masini de lux

Stefan Margean, unul dintre hotii masinii lui Gigi Becali, a fost prins impreuna cu alte cinci persoane, grupul fiind suspectat ca fura masini de lux, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Ciocan a declarat ca Margeanu este de asemenea suspectat ca, in urma cu aproximativ doua saptamani a facut un accident pe strada Precizei cu una din masinile furate.

Stefan Margean zis "Fanoiu", unul dintre presupusi hoti ai masinii lui Gigi Becali, a fost prins, sambata dimineata, intr-un imobil din Sectorul 6 al Capitalei, acesta sustragandu-se anchetei timp de mai multe luni, au declarat in urma cu o ora, pentru NewsIn, surse judiciare.

Margean a fost prins la ora 5.00 si in acest moment se afla la instanta, pentru confirmarea mandatului emis in lipsa pe numele sau, au precizat sursele mai sus citate.

Stefan Margean a fost ridicat impreuna cu mai multe persoane suspectate de infractiuni pe raza Capitalei.

Surse judiciare declarau in aprilie anul trecut ca au existat scurgeri de informatii si ca de aceea participanti la furtul masinii lui Gigi Becali nu au fost gasiti acasa in timpul perchezitiilor.

Sase persoane au fost trimise in judecata pentru furtul masinii lui Gigi Becali, respectiv Constantin Stan, Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu,Niculae Tinel, David Stan Constantin, Adrian Stanila si Stefan Margean. Ultimii patru s-au constituit parti vatamate in dosarul in care Becali a fost trimis in judecata pentru sechestrarea lor, dupa ce acestia i-au furat masina.

Dosarul hotilor masinii lui Becali se afla pe rolul Judecatoriei Sectorului 1.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă