22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialHagi a fost invitat de un mic fan la ziua sa. Ce...

Hagi a fost invitat de un mic fan la ziua sa. Ce a răspuns fostul internațional

Gică Hagi a fost invitat de un copil la ziua sa de naștere, după meciul cu CFR. Managerul Viitorului l-a invitat pe puşti în cantonamentul Viitorului din luna ianuarie, potrivit ProSport.ro.

Fericit după victoria care l-a adus pe loc de play-off în Liga 1, Hagi i-a făcut o bucurie unui copil care l-a abordat în sala de conferinţe, înainte ca "Regele" să participe la întâlnirea cu presa de după meciul cu liderul CFR Cluj. "Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?", a întrebat puştiul, după ce şi-a făcut o poză cu fost internaţional.

"Când e ziua ta?", a întrebat Hagi, iar copilul nici n-a clipit: "Pe 18 ianuarie". "Pe 18 ianuarie suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate. Suntem în cantonament, atunci. Vedem, vedem, vorbim cu mami, vedem", a mai spus Hagi, dar puştiul care i-a lansat invitaţia inedită lui Hagi nu s-a lăsat. "La Medgidia", a insistat copilul, după care a plecat din sala de conferinţă.

Hagi a reacţionat şi i-a transmis acestuia: "Te chemăm noi în cantonament. Gogule (n.r. adresându-se unui angajat al clubului), du-te şi transmite-i că-l chemăm în cantonament. Îl chemăm să vină cu noi. Spune-i, mă! Îl chemăm să vină unde suntem noi", încheiat Hagi.

Tehnicianul campionilor a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinţii copilului şi să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuţul să ajungă alături de jucătorii şi antrenorul preferat, scrie DigiSport.

Cele mai citite

VIDEO. FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Piesa se numește „Visăm împreună”

Federația Română de Fotbal (FRF) a lansat astăzi, în colaborare cu PRO TV, postul care va transmite EURO 2024, piesa „Visăm Împreună”, care va...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...
Ultima oră
Pe aceeași temă