19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialGuvernul acordă pensionarilor bilete de tratament balnear pe anul 2017

Guvernul acordă pensionarilor bilete de tratament balnear pe anul 2017

Guvernul a adoptat proiectul de hotărâre pentru acordarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari, pentru anul 2017. Valoarea totală a programului este de 319 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă.

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre a Guvernului privind acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2017 pe data de 20 februarie 2017.

Potrivit proiectului, vor fi asigurate un număr de maxim 56.394 de locuri la tratament balnear, repartizare în maximum 18 serii.

Potrivit proiectului, tariful maxim acceptat de este de 1.388 de lei pe bilet la categoria două stele și 1.452 de lei la trei și patru stele. Durata unei serii este de 16 zile, iar prețul va include tariful pentru 12 zile de tratament.

Valoarea totală, cuprinsă în bugetul de stat pe 2017, este de 319 milioane lei.

Un alt proiect care figurează pe ordinea de zi a şedinţei Executivului se referă la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Consolidare, restaurare şi amenajare Muzeul Naţional George Enescu "Palatul Cantacuzino" din Bucureşti.

 

Cele mai citite

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă