9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialGrapini: 30 de români erau pe aeroportul din Bruxelles

Grapini: 30 de români erau pe aeroportul din Bruxelles

Europarlamentara Maria Grapini a declarat, pentru News.ro, că 30 de români au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locală 9.00, la invitaţia ei, dar că nu reușește să îi contacteze, de la producerea exploziilor.  

Grupul, format din tineri din judeţele Timiş şi Galaţi, s-a deplasat marţi dimineaţă spre Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului Maria Grapini. 

Citește și: FOTO + VIDEO: Două explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. O a treia explozie la metrou

”Au ajuns la ora 9.00, ora din Belgia, pe aeroport. De atunci nu am reuşit să dau de ei. Am trimis acolo doi asistenţi de-ai mei. Aştept veşti de la ei”, a declarat pentru News.ro Maria Grapini. 

Europarlamentarul român a mai precizat că a ajuns luni seară în Bruxelles şi a aflat de la televizor despre exploziile din aeroport.

Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 25 au fost rănite în cele două explozii care au avut loc pe aeroportul din Bruxelles, au anunţat pompierii belgieni citaţi de presa locală.

Cele mai citite

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă