Gelu Vișan susține că șefa DNA nu merge la comisia parlamentară de anchetă pentru că nu vrea să confirme că a fost în casa lui Oprea. Vișan spune că a fost și el acolo

de Mihai Diac , 20 iulie 2017 - stire actualizata la ora 00:10, 20 iulie 2017
Foto: Arhivă

Deputatul PMP Gelu Vișan a declarat miercuri seară, la B1 Tv, că Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, nu vrea să se prezinte la comisia parlamentară de anchetă pentru că nu vrea să confime că a fost în noaptea alegerilor din anul 2009 în casa lui Gabriel Oprea.

Gelu Vișan a susținut că a văzut-o personal pe Kovesi pentru că și el a fost la acel moment în casa fostului ministru de Interne.

”Eu spun încă din septembrie 2016 pe toate posturile tv că doamna Kovesi a fost acolo la Oprea. Știu sigur asta și nu am aceeași sursă ca Dan Andronic. Nu merge la comisie pentru că trebuie să recunoască că a fost în casă la Oprea. Eu vă spun că doamna Kovesi a fost în casă la Oprea. Dan Andronic este un martor, eu sunt altul. Am fost mai devreme în ziua respectivă acasă la Oprea”, a subliniat Gelu Vișan.

El a mai susținut că șefa DNA și-a creat o aură de ”Ioana d Arc care caută politicienii corupți” și că, din acest motiv, nu poate recunoaște faptul că a avut întâlniri cu politicieni.

Comentarii

 • Lucian

  20 iulie 2017 9:01

  Este de preferat, definitiv, sa girezi cu incredere pe Kovesi decat toti derbedeii de teapa lui Visan! Ah, uitasem si eu am fost in ziua cu pricina in casa lui Oprea, era si Elvis cu chitara acolo!

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  20 iulie 2017 3:40

  Suntem o tara de prostovani. .. Nu merge,? . Luata de pe strada, **CATUSELE**și adusa la ancheta .. .Am uitat sa va spun, doamna Kodrutza doarme cu un dosar sub perna, dosarul doamnei Carmen Iohanis și mai este ceva, NU AVEM PROCUROR GENERAL al Romaniei

  raspunde comentariului
  • Nostradamus

   20 iulie 2017 6:02

   Prezic ca vei ajunge dupa gratii.

   raspunde comentariului
   • UBAFCA

    20 iulie 2017 6:46

    Pentru ce , ca am opniie neincazarmata ?, In atare situatiune cel putin jumatate dintre romani trebuie inchisi

    raspunde comentariului
 • Magda

  20 iulie 2017 0:44

  Ma intreb cum arata fundul Codrutei cind asa multi il musca. Dar, ciinii latra caravan trece. Cum a zis Churchill nu vei ajunge la destinatie daca te vei opri sa aruci cu pietre in ciinii ce latra la tine.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design