10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO Revista americană Vogue a publicat primele imagini de la nunta...

GALERIE FOTO Revista americană Vogue a publicat primele imagini de la nunta Serenei Williams

Revista americană Vogue a avut exclusivitate pentru fotografiile de la la nunta jucătoarei de tenis Serena Williams şi a plublicat primele imagini de la acest eveniment.

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit joi cu Alexis Ohanian, 34 de ani, co-fondator al reţelei Reddit, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

La nunta care a costa peste un milion de dolari şi care a avut ca temă Beauty and the Beast (Frumoasa şi bestia) au fost invitate 250 de persoane. Printre acestea s-au numărat Beyonce, Kim Kardashian, Ciara şi Eva Longoria. Dintre jucătoarele de tenis, Caroline Wozniacki a fost prezentă, însoţită de logodnicul ei, baschetbalistul David Lee. Venus Williams a fost şi ea la nunta surorii sale.

Serena Williams a devenit mamă pe 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul acestui an.

Serena şi Alexis s-au cunoscut în mai 2015, la Roma şi s-au logodit în decembrie 2016, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima dată.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă