Gabriela Firea: " Este păcat că o acțiune civică a fost confiscată de opoziție"

de Iulia Iancu , 06 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 12:18, 06 noiembrie 2017
Gabriela Firea: " Este păcat că o acțiune civică a fost confiscată de opoziție"

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, consideră că este păcat că opoziția folosește protestele de stradă pentru a acumula capital politic. Edilul Capitalei este de părere că toate discuțiile pe teme mai controversate sau mai sensibile care apar în societate trebuie să fie dezbătute pe larg în Parlament, pentru că acolo se află tot aleșii românilor.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, în legătură cu protestul de duminică seară din București, că este "păcat" ca o acțiune care a pornit ca fiind una civică "să fie pur și simplu confiscată de opoziția politică".

"Trebuie respectat rezultatul alegerilor din decembrie anul trecut. Cred că era mult mai corect ca partidele politice din opoziție să nu întineze practic protestul cetățenilor care au un punct de vedere de exprimat", a afirmat Firea, înainte de a intra la ședința Asociației Municipiilor din România.

Ea a adăugat că este dreptul constituțional al fiecărui cetățean să protesteze, însă tot în Legea fundamentală este prevăzut faptul că Parlamentul și dezbaterea parlamentară reprezintă baza democrației.

"Tot în Constituție sunt prevăzute toate principiile democratice și unul dintre acestea este faptul că Parlamentul și dezbaterea parlamentară este baza democrației. Cred că toate aspectele mai controversate sau mai sensibile care apar în societate trebuie să fie dezbătute pe larg în Parlament, pentru că acolo se află tot aleșii românilor", a susținut Gabriela Firea.

Comentarii

 • Bircea madea

  06 noiembrie 2017 15:47

  VRĂJITOAREA de voluntari ar trebui să tacă.este anagramată,uitati_va la ea cînd vorbește.doar prostacii latrina3 O mai cred.apropo uscățivă in democrație hoții stau la pușcărie....

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina pt RAMONA GEORGESCU PORTA VOCE A BESTIILOR PSD ALDE

  06 noiembrie 2017 15:20

  RAMONA GEORGESCU, CAND MA UIT LA TINE VAD UN GUNOI, O VOMA DE BALEGA ROSIE. ASA ARATA FIECARE VOTANT PSD ALDE. UITA-TE IN OGLINDA SI VEZI CUM ARATA UN GUNOI SI O VOMA DE BALEGA ROSIE ! SPER CA AI SA VOMITI ROSU, NU DE ALTA DAR NU TREBUIE SA TRADEZI CULOAREA CRIMINALILOR DE LA MOSCOVA CARE V-AU INSPIRAT SI CONTINUA SA VA INSPIRE! SIKTIR TARATURA BOLSEVICA! PS.. NU TREBUIE SA ITI FACI ENDOSCOPIE.

  raspunde comentariului
  • SCHELARIU

   06 noiembrie 2017 18:08

   HALAL CULTURA GLAVINO !!!!!!!!!!! VOI VEDETI IN JURUL VOSTRU NUMAI GUNOAIE NUMAI VOMA BOLSEVISM BALIGI ROSII NUMAI VOI SUNTETI CURATI .,,,,,,,,,,,DE3 LA IOHANNIS SAPTE CASE LA LUDOVIC CHITARISTUL TOTI SUNT CURATI BUNI ROMANI CARE VOR PROGRESUL CU ORICE CHIP DA! DA!DA! DE TREI ORI DA !-CATAVENCU VOI SUNTETI PREA PREA VOI SUNTETI FOARTE FOARTE SUNTETI ULTRA PROGRESISTI LIBERI SCHIMBISTI -UN SINGUR LUCRU NU RECUNOASTETI SI ANUME -------------LA GRAMADA ASTA DE GUNOI A-TI PARTICIPAT SI VOI

   raspunde comentariului
   • un prost

    06 noiembrie 2017 18:14

    SCHELARIULE !!!!! NU TE MAI NERVA DA-I DRECULI CA ASTEA SUNT TOTI CA MINE SI MAI CEVA DECAT MINE IAR GLAVINA ASTA-I DESTEPT MAI DRAGA

    raspunde comentariului
 • Franjo Glavina pt RAMONA GEORGESCU PORTA VOCE A BESTIILOR PSD ALDE

  06 noiembrie 2017 15:18

  RAMONA GEORGESCU, CAND MA UIT LA TINE VAD UN GUNOI, O VOMA DE BALEGA ROSIE. ASA ARATA FIECARE VOTANT PSD ALDE. UITA-TE IN OGLINDA SI VEZI CUM ARATA UN GUNOI SI O VOMA DE BALEGA ROSIE ! SPER CA AI SA VOMITI ROSU, NU DE ALTA DAR NU TREBUIE SA TRADEZI CULOAREA CRIMINALILOR DE LA MOSCOVA CARE V-AU INSPIRAT SI CONTINUA SA VA INSPIRE! SITIR TARATURA BOLSEVICA! PS.. NU TREBUIE SA ITI FACI ENDOSCOPIE.

  raspunde comentariului
 • REFERENDUM DE DESFINTARE A PISDEULUI

  06 noiembrie 2017 14:00

  STIRISTO, CA TRADATI CA PORCII INTRE VOI Tăriceanu se dezice de revoluia fiscală a GuvernuluiPISDISTI DESFINTATI SI IN AFARA LEGIIVREM REFERENDUM SA I TERMINAM PE BOLSEVICII ROSII PLECATI ALDEISTI SI PISDISTI VREM REFERENDUM AFARA CU PISDISTII DIN TARAVOM DEPUNE INITIATIVA CIVICA DE DESFINTARE A PISDEULUI ACUM ORI NICIODATA O SA DISPARETI COMUNISTILOR

  raspunde comentariului
  • un prost

   06 noiembrie 2017 18:19

   SAZI CHINISOR AI !!!!! STIRISTA- I DESTEAPTA MAI NU-I CA TINE !!!! PARDON ! CA MINE

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD ALDE SCOASE IN AFARA LEGII

   06 noiembrie 2017 15:24

   SCOATEREA PSD ALDE IN AFARA LEGII PT ATACURI SUCCESIVE LA STATUL DE DREPT! ASTA TREBUIE SA INTELEGEM TOTI CEI CARE VREM SA MAI TRAIM IN ROMANIA.

   raspunde comentariului
   • un prost

    06 noiembrie 2017 18:25

    IO NU VREAU SA MAI TRAIESC IN ROMA VREAU SA TRAIESC IN CIOCOSLOVACIEA IOTI NA SI PARCA CE PO SA MA OBLIGI AI ?Neeeeeeeeeee!

    raspunde comentariului
 • Franjo Glavina PSD ALDE SCOASE IN AFARA LEGII

  06 noiembrie 2017 13:54

  RAMONA GEORGESCU ESTI UN GUNOI , O VOMA DE BALEGA ROSIE CA TOTI CEI CE II SUSTIN PE CRIMINALII PSD ALDE . ATACUL LA STATUL DE DREPT ESTE CRIMA!

  raspunde comentariului
 • maria

  06 noiembrie 2017 13:54

  Toate hotararile sa fie luate de STAT-ul PSD, de parlamentul PSD-ALDE ,, de VOI, adica , o sleahta de hoti si agramati! Voua vi se cuvine tot ! Nu credeti ca trebuie sa va opreaca cineva? Cand vad politicieni de teapa lui Dragnea si ministri gen Daea, parca am ramas cu P C R -ul la putere!

  raspunde comentariului
 • centrix

  06 noiembrie 2017 13:51

  Baza democratiei este ceea ce neaga dictatura - deci baza este echilibrul puterilor in stat si nu sa fie vreuna peste celelalte, fiecare cu atrubutii clare, atributii care sa nu fie incalecate de celelalte puteri din stat. Deci parlamentul sa faca legi si nu procese si guvernul sa conduca aplicarea legilor si sa nu faca legi, presedintele sa observe si sa informeze poporul si sa nu intervina peste guvern, justitia sa corecteze abaterile si sa nu participe la activitati economice, armata sa nu faca afaceri si politia sa nu faca justitie.

  raspunde comentariului
  • centrix

   06 noiembrie 2017 14:00

   Politia doar sa aplice hotararile justitiei, nu sa interpreteze ea in favoarea ei legile pe care si cum sa le aplice, mai ales sa preia initiativa impotriva celor care incalca evident legea si sa nu priveasca impasibila la incalcarile de lege. Politia va castiga increderea cetatenilor daca si cum aplica legea cu rezultate concrete in siguranta ca cei care respecta legie nu vor fi asupriti de cei care le calca si nu sunt prinsi de poilitie..

   raspunde comentariului
 • vasile

  06 noiembrie 2017 13:16

  De ce n-ați confiscat-o voi, cum ați confiscat CCR, Avocatul poporuui și restul ? psd= minciună, hoție, comunism.

  raspunde comentariului
 • Secera si ciocanul

  06 noiembrie 2017 13:14

  Asa... si ce pacat ca votul unei bune parti a populatiei a fost confiscat de o gasca de oportunisti care clameaza ca ijn numele votului pot face orice, politica PCR, alipirea justitiei, refacerea partidului stat, organisme guvernamentale pentru corupti, masina de vot in parlament cu parlementari care mai decare mai insolent, cel mai mare bulshit din ultimii 28 de ani cu exceptia mineriadelor

  raspunde comentariului
 • Lumineaza ne sefuto

  06 noiembrie 2017 12:54

  Stiristo...citeste ne de pe promptere...hai ca stii

  raspunde comentariului
 • nick

  06 noiembrie 2017 12:51

  Firea traiesti din minciuna!

  raspunde comentariului
 • viceversa

  06 noiembrie 2017 12:31

  Citat din Iliescu Ceausescu a intinat idealurile comunismului.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design