Gabriela Firea îi sfătuiește pe bucureșteni să stea acasă

de Alex Mihăilescu , 11 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 10:09, 11 ianuarie 2017
Gabriela Firea îi sfătuiește pe bucureșteni să stea acasă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că ninsoarea abundentă de noaptea trecută a împiedicat deszăpezirea străzilor secundare din Bucureşti, toate utilajele şi echipajele de intervenţie fiind concentrate cu marile artere.

Anunțul Gabrielei Firea vine în contextul în care, în dimineața zilei de 11 ianuarie, circulația din București a fost paralizată din cauza căderilor masive de zăpadă.

Gabriela Firea i-a sfătuit pe bucureșteni să stea acasă cel puțin prima parte a zilei, dat fiind că ninsorile puternice vor continua după ora 11.

"Aşa cum au anunţat meteorologii de mai multe zile, ne confruntăm cu un episod de ninsoare abundentă, mult mai intens decât cel anterior. Acum se confirmă că decizia mea de a închide şcolile toată săptămâna, de care multă lume a râs, a fost una corectă.

Se circulă pe toate arterele principale din Capitală, dar circulaţia se face în condiţii de iarnă. S-a acţionat neîncetat toată noaptea, dar nu s-a reuşit 100% ca bulevardele să fie la negru. De data aceasta a nins toată noaptea şi va continua să ningă până la ora 11 cel puţin", a precizat Firea.

De asemenea, primarul Capitalei le-a recomandat bucureștenilor să nu iasă din casă în prima parte a zilei.

"Nu am cum să fiu mulţumită 100% de cum s-a acţionat în Capitală, dar am fost mai bine organizaţi decât în anii trecuţi, am suplimentat efectivele umane şi tehnice şi operaţiunile de deszăpezire s-au desfăşurat mai bine. Atunci când ninge abundent atâtea ore, indiferent câte utilaje ai la dispoziţie nu poţi face faţă", a explicat Gabriela Firea.

Comentarii

 • Ella

  11 ianuarie 2017 12:36

  Cum adica sa stea acasa mai ales in prima parte a zilei ? Nu inteleg cum vine asta ? Sa nu mai mearga la servici sau cum ? Daca "Da"1 Cine le deconteaza lipsa de la servici in ziua respectiva ? 2 Cine rezolva problemele de servici din ziua respectiva in locul celor care stau acasa?

  raspunde comentariului
 • Dumnezeu cu mila

  11 ianuarie 2017 11:45

  Te-ai cufurit toata...ce te faci in lunile zapezii, februarie, martie...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design