Gabriel Sandu cere eliberarea condiționată din penitenciar

de Iulia Iancu , 01 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 18:49, 01 noiembrie 2017
Foto: Arhivă

UPDATE 18:50  - Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiționată din închisoare a fostului ministru Gabriel Sandu, care execută o pedeapsă de 3 ani închisoare în dosarul ''Microsoft''. Decizia nu este însă definitivă și poate fi contestată de DNA.

Fostul ministru Gabriel Sandu le-a cerut magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 să-l elibereze condiționat din închisoare, unde execută o pedeapsă în dosarul Microsoft, susținând că ultimii trei ani au fost de mare chin pentru el în penitenciar, informează Agerpres.

"Ultimii trei ani au fost de mare chin, cu fiecare iarnă în penitenciar. Am un băiețel de 5 ani. Am muncit 200 de zile, în fiecare zi m-am trezit la 5 dimineața și am mers la muncă. Am participat la toate activitățile din penitenciar. Familia mea și copiii mei au mai multă nevoie de mine", le-a spus Gabriel Sandu judecătorilor.

Avocatul său a susținut că Gabriel Sandu îndeplinește toate condițiile pentru a fi eliberat condiționat și a cerut clemență.

Pe 3 octombrie 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe fostul ministru Gabriel Sandu la 3 ani închisoare în dosarul 'Microsoft'. În același dosar au mai fost condamnați Dorin Cocoș - 2 ani și 4 luni de închisoare, fostul primar Gheorghe Ștefan - 6 ani, omul de afaceri Nicolae Dumitru - 2 ani și 4 luni.

Gabriel Sandu este singurul inculpat din dosarul Microsoft care se mai află în detenție, ceilalți trei fiind eliberați condiționat.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design