Gabriel Oprea, despre întâlnirea din seara alegerilor din 2009: A fost o cină informală. Nu a fost nimic politic

de Gabriel Mihai , 20 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 11:35, 20 aprilie 2017
Gabriel Oprea, despre întâlnirea din seara alegerilor din 2009: A fost o cină informală. Nu a fost nimic politic

Gabriel Oprea a vorbit despre întâlnirea de la el de acasă din seara alegerilor prezidențiale din 2009, întâlnire la care ar fi participat inclusiv Laura Codruța Kovesi, George Maior și Florian Coldea, arată Antena3. Acesta a spus că nu a fost ceva politic, ci a fost o cină informală, și i-a invitat la cină pe George Maior, Dan Andronic, Anghel Iordănescu și Neculai Onțanu.

”Nu i-am organizat ziua de sfânt a domnului Onțanu. A fost o cină, s-a servi masa, ne-am uitat la televizor. Normal i-am spus la mulți ani și domnului Onțanu. A fost o cină informală. (...) Nu a fost nimic politic, am servit masa și ne-am uitat la televizor”, a spus Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea a afirmat că el i-a invitat pe George Maior, pe Dan Andronic, pe Anghel Iordănescu și pe Neculai Onțanu la respectiva cină.

”Încă o dată vă spun, la acea întâlnire, pe aceste persoane eu le-am invitat”, a spus Gabriel Oprea.

Întrebat dacă este posibil ca șefa DNA și prim-adjunctul SRI să fi venit neinvitați la el acasă, Gabriel Oprea a refuzat să răspundă.

"Eu înţeleg foarte clar poziţia dumneavoastră. Eu am fost corect şi am făcut clarificările respective. A fost o întâlnire informală, a fost o cină, se va dovedi acest lucru, nu a fost nimic politic. Am servit masa şi ne-am uitat la televizor", a precizat Oprea. 

Întrebat dacă se va prezenta la comisia parlamentară întocmită în acest caz, Gabriel Oprea răspunde că nu știe dacă va merge și că nu are nimic de ascuns.

Pe de altă parte, jurnalistul Dan Andronic a precizatc pe contul său de Facebook, că nu a fost o masă, mai ales că nici nu îl cunoştea prea bine pe Onţanu şi că discuţiile au avut loc în birou. 

Dan Andronic povesteşte seara de 6 decembrie 2009, zi în care s-a organizat turul doi al alegerilor prezidenţiale, atunci când Traian Băsescu a câștigat în fața lui Mircea Geoană. Jurnalistul îşi aminteşte că a fost printre primii care au aflat scorul obţinut de Băsescu.

"Eram euforic, îl sun pe Gabriel Oprea , unul din susținătorii importanți ai președintelui Traian Băsescu, de care eram foarte apropiat în acel moment. Îi spun care-i rezultatul, îl știa și el. Gabriel Oprea îmi zice: „Vino repede încoace, avem nevoie de tine!". Întreb unde, îmi spune că la el acasă. Intru în casă, dau peste Nicolae Onțanu, Puiu Iordănescu și Gigi Nețoiu, dacă-mi aduc bine aminte."

Loading...

Comentarii

 • escobar

  20 aprilie 2017 13:32

  dar pe Netoiu de ce nu "precizeaza" daca l-a invitat sau NU...."el" sanchi cu puscariasi NU a avut de-a face....pai si Ontanu a "devenit penal".....oare daca NUMAI MAIOR =sef SRI a fost "INVITAT",fost membru PSD la fel ca TATA SAU,comisia parlamentara TREBUIE sa "verifice" daca Coldea si Kovesi s-au "autoinvitat" sau au "venit" la ORDINUL lui MAIOR....."supraveghetorii" Iordanescu,Netoiu,Ontanu "acopera" COMPLET toate "structurile de putere"=armata,militia,REZERVISTII .....numai "prostanacul" s-a bazat pe SOV,Niculae si Voiculescu aproximativ din aceleasi structuri ale "supraveghetorilor",ca sa nu mai spunem ca MAJORITATEA "ventilata" acum in presa in TOATE combinatiile PROVINE-ESTE din ETERNUL PSD NEOCOMUNIST !!!!.....in concluzie "caterinca" ieftina exact ca a lui Ghitza cu via si "petrecerile" de parca "sefilor" din institutii le este INTERZIZA VIATA DE OM NORMAL,respectiv interactiunea cu alti oameni .....cred ca din aceasta cauza PSD vrea "infiintarea de gospodarii" sa vezi "festival pe evaziuni atunci"!!!!....Andronic-santaj evrei si fost sef antiterorism SRI,binomcristoiu,ghitza-dezvaluiri,tenis PSD-SRI,Oprea-alegeri basescu !!!!!....TOATE BLUFURI=MINCIUNI CAT ARCUL DE TRIUMF din disperarea "dosarelor penale",in unul dintre ele cu Udrea-fiica,ginere Basescu....cred ca "ultima lucrare" e SANTAJ la BasescuOprea,in sensul "ma voi v-ati scos si pe mine ma lasati"!!!!!

  raspunde comentariului
 • eva

  20 aprilie 2017 13:29

  Iti place sa citesti? Si ti ar placea citind, sa inveti, sa faci bani mai multi!? Vino in echipa noastra. Căutăm urgent colaboratori part-time sau full-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul Citesc la adresa de email evakiss1956gmail.com

  raspunde comentariului
 • Cina cea de taina

  20 aprilie 2017 12:36

  Generalul Oprea isi transformase locuinta in casa de pariuri.

  raspunde comentariului
 • Horațiu Hortopan

  20 aprilie 2017 12:18

  Rade pe sub mustață derbedeul, o are la mana pe Kodrutza, face meci egal, ea lasă dosarul lui Oprea, Oprea face ciocul mic

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design