Fragment metalic de muniție, căzut în apropierea poligonului de la Cincu. MApN face cercetări în acest caz

de Iulia Iancu , 14 iulie 2017 - stire actualizata la ora 09:36, 14 iulie 2017
Fragment metalic de muniție, căzut în apropierea poligonului de la Cincu. MApN face cercetări în acest caz

Un fragment de muniție a căzut pe un teren din apropierea poligonului de la Cincu, județul Sibiu, fără a exista vitctime. În urma acestui incident, Ministerul Apărării Naționale a demarat o anchetă.

Potrivit unui comunicat de presă remis Mediafax de către Ministerul Apărării Naţionale, Comanda Centrului Naţional de Instruire Întrunită „Getica” (CNII) din Cincu a fost informată joi, 13 iulie, în jurul orei 18.00, despre faptul că un fragment metalic de muniţie desprins în urma unui ricoşeu a căzut pe un teren aflat la marginea localităţii Merghindeal, judeţul Sibiu, la aproximativ 300 de metri lateral de marginea poligonului Cincu.

Elementul metalic nu a cauzat o explozie la impactul cu solul.

La faţa locului, a fost trimisă o echipă de cercetare administrativă condusă de comandantul Centrului Naţional de Instruire Întrunită „Getica”, care investighează cauzele producerii evenimentului.

În poligonul Cincu s-au desfăşurat, joi, între orele 16.00-16.55, trageri de luptă cu armament de artilerie, precum şi cu tehnică de tancuri şi blindate, precizează MAPN

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design