FOTO Luju: Procurorul Mircea Negulescu i-ar fi scris Andreei Cosma mesaje de iubire în care își cerea scuze că i-a trimis tatăl în judecată

de Mihai Diac , 13 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 22:02, 13 septembrie 2017

O serie de mesaje pe care procurorul Mircea Negulescu le-ar fi trimis deputatei Andreea Cosma au fost publicate, miercuri, pe site-ul Lumea Justiției.

Mesajele par a fi fost transmise prin Internet. Mircea Negulescu a recunoscut, cu o zi înainte de publicarea lor, că a avut o corespondență privată cu Andreea Cosma, în perioada în care aceasta era notar în județul Prahova, înainte să devină parlamentar.


Citește și: Procurorul Negulescu despre deputata Andreea Cosma: Am avut discuţii particulare pe whatsapp


Mesajele par a sugera o tentativă de apropiere a lui Negulescu de Andreea Cosma, tentativă pe care actuala deputată pare s-o fi respins. În mesaje se fac referiri și la Mircea Cosma, tatăl Andreei Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova.


Inspecția Judiciară a stabilit că procurorul Mircea Negulescu, suspendat din funcție, ar fi dezvăluit date din dosare penale, ar fi făcut aprecieri defăimătoare la adresa procurorilor și ar fi dat indicaţii privind conţinutul unei plângeri, precum şi organul competent pentru soluţionare.

De asemenea, procurorul "ar fi manifestat preocupare pentru identificarea unui martor cu identitate protejată".

Acţiunea disciplinară se află, în prezent, la Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la răspunderea magistratului în cauză.

Procurorul Mircea Negulescu a activat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi la DNA Ploieşti, acesta demisionând din magistratură ca urmare a unor înregistrări difuzate de postul România TV în care se presupune că acesta ar fi discutat cu soţia unui inculpat căreia îi dezvăluie date şi amănunte din dosare penale.

Comentarii

 • albert

  14 septembrie 2017 8:39

  Nu este de la stres.Acum s-a aflat pentru ca a facut duduia scandal,dar este o practica frecventa in mediul politistilor si al procurorilor,care se dau la toate tipele mai aratoase din falilia suspectilor sau a condamnatilor.Si iarasi este un secret stiut de toata lumea,dar la noi se discuta despre independenta justitiei,inamovibilitatea judecatorilor,rolul inspectiei judiciare,bla bla si alte prostii de genul asta.

  raspunde comentariului
 • caineanuion

  13 septembrie 2017 22:45

  Deja nu mai este doar problema Negulescu ci a DNA,PICCJ si MJ! Nu-i cauta nimeni la cap din cand in cand sa-i evalueze?! Stresul este imens si este posibil sa derapezi si atunci este necesara cautarea la cap!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design