UPDATE FOTO Panică într-un avion Wizz Air la decolarea din Sibiu. „Mirosea a kerosen, nu se putea respira”. Compania își cere scuze

Momente de panică joi dimineață pe Aeroportul Sibiu. Cursa Wizz Air Sibiu – Memmingem a fost anulată, după ce a apărut o defecțiune la unul dintre motoarele aeronavei

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 21.04.2017 - 11:48

Momente de panică joi dimineață pe Aeroportul Sibiu. Cursa Wizz Air Sibiu – Memmingem a fost anulată, după ce a apărut o defecțiune la unul dintre motoarele aeronavei.

Nici n-a apucat bine să intre pe pistă, că aeronava plină cu pasageri spre Germania a început să aibă probleme serioase. „În cabină mirosea a fum, a kerosen, nu se putea respira”, a povestit pentru România liberă unul dintre pasageri. Acesta era așeza pe unul dintre scaunele din dreptul ușilor destinate ieșirii de urgență. „Dacă mai dura un minut, deschideam ușa și săream, cu orice risc”, ne-a spus el.

Între timp însă, pe pistă a apărut mașina de pompieri și pasagerii au fost scoși în siguranță din aeronavă și dusși în terminalul aeroportului. Călătorii au fost însă nevoiți să bage din nou mâna în buzunar și să se reorienteze către alte curse cu destinația Germania. Asta pentru că Wizz Air i-a anunțat că le va da banii înapoi pe bilete, însă numai după șapte până la 14 zile. Banii urmează să le fie virați pe cardurile bancare cu care au plătit biletele.

Compania Wizz Air și-a cerut, într-un final, scuze de la călători. “Zborurile Wizz Air 3780 de la Sibiu la München Memmingen și W6 3782 de la München Memmingen la Sibiu din 20 aprilie 2017 au fost anulate din cauza  faptului că aeronava care efectua această cursă a necesitat o verificare tehnică neprogramată. Pasagerilor li s-au oferit vouchere pentru alimente,  în conformitate cu politica Wizz Air și cu reglementările UE, și li s-au  oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării pe zboruri WIZZ alternative. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei”, se arată într-o declarație trimisă redacției România liberă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...