11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Un stâlp a apărut în mijlocul trotuarului, pe o stradă din...

FOTO. Un stâlp a apărut în mijlocul trotuarului, pe o stradă din Capitală. Reacția Primăriei Sectorului 2: E o tâmpenie ce e acolo!

Un stâlp a apărut, peste noapte, în mijlocul trotuarului, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Este vorba despre pe strada Ritmului, din București. În replică, un reprezentant al Primăriei Sectorului 2 ne-a declarat că va depune o sesizare la Administrația Străzilor, pentru că ”e o tâmpenie ce e acolo”.  

Fotografia ne-a fost trimisă de un cititor al României libere, care locuiește în zonă și care ne-a declarat că, miercuri, muncitorii săpau în mijlocul trotuarului, iar joi dimineață a fost pus stâlpul.  

Un reprezentant al Primăriei Sectorului 2 a declarat, pentru România liberă,că, în urma sesizării Rl, a mers la fața locului și a constatat că sunt doi stâlpi amplasați pe trotuar. 

„Nu îmi venea să cred. De fapt, sunt vreo doi stâlpi apăruți. Am vorbit la Administrația Domeniului Public și am aflat că strada este în Administrația Străzilor. Ei hotărăsc ce intervenții fac acolo. Vor face o sesizare scrisă ai noștri în care să relateze că stâlpul este pus pe un trotuar foarte îngust și îngreunează circulația. E o tâmpenie ce e acolo”, a declarat Anatol Albu, pentru Rl.

 

 

 

Cele mai citite

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă