FOTO. Cum a rezolvat Metrorex problema peronului de la Piața Victoriei

de Roxana Petre , 01 februarie 2016 - stire actualizata la ora 08:00, 02 februarie 2016

Metrorex a lipit benzi portocalii pe marginea peroanelor de la Piața Victoriei, după ce, săptămâna trecută, Autoritatea pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a amendat compania cu 20.000 lei și a cerut măsuri de protecție. ANPC a anunțat,atunci, că o persoană care şi-a prins piciorul în spaţiul dintre peron şi tren. 

Contactată de Rl, purtătoarea de cuvânt a Metrorex, Evelyne Croitoru, a declarat că măsura urmăreşte să îi avertizeze pe călători, într-un mod cât mai vizibil. Mai mult, reprezentantul Metrorex a precizat că această măsură era în plan, însă a fost urgentată de controversa de săptămâna trecută.

"Cu sau fără ANPC, erau necesare de mai multe măsuri suplimentare", a precizat purtătorul de cuvânt al Metrorex, Evelyne Croitoru.

Mai mult, printre măsurile dispuse de companie sunt afişarea regulilor pentru o călătorie în siguranţă, la ghişee, cât şi atenţionarea periodică a călătorilor de pe peron, prin intermediul difuzoarelor. În acelaşi timp, reprezentantul Metrorex a declarat că va contesta plângerea, precizând că ANPC "nu are niciun fel de fundament, precum poze, dovezi sau certificat medico-legal".

"Probabil se va ajunge la instanţă", a adăugat ea. Totodată, Croitoru a declarat că este prima petiţie pe care compania a primit-o, în decurs de zece ani.

Citește și:  FOTO. Stația de metrou Piața Victoriei, pericol pentru călători?

 

 

Comentarii

 • ox

  01 februarie 2016 16:33

  Pentru cel intitulat "demisia". Dam afara profesionistii si pe cine punem in loc??? Statia Victoriei este in curba iar vagoanele sunt lungi si drepte. Deci logic ca la jumatatea vagonului distantele intre peron si vagon sa fie mai mari decat in alte statii... Daca se monta cornierul de care spuneti, acesta ar fi atins capetele vagoanelor!!!

  raspunde comentariului
 • Demisia!

  01 februarie 2016 16:18

  O mare prostie, acolo trebuie montat un cornier de minim 100mm.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design