FOTO: Ce le-a urat Elena Udrea susținătorilor săi, cu ocazia Mărțișorului

de Tina Petrov , 02 martie 2016 - stire actualizata la ora 18:14, 02 martie 2016
Foto: Captură Facebook/Elena Udrea

 Fostul ministru al Transporturilor, Elena Udrea, le-a urat internauților o primăvară frumoasă, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Elena Udrea a postat o fotografie în care ține în brațe un buchet de lalele albe. În descrierea fotografiei, ea le urează susținătorilor săi să aibă parte de „o primăvară cu fericire”.

În 30 octombrie, Elena Udrea a fost pusă sub control judicar pe cauțiune, stabilită la cinci milioane de lei, în dosarul în care este acuzată că ar fi primit cinci milioane de dolari de la Bogdan Buzăianu, pentru ca firma acestuia să aibă asigurată continuarea derulării unui contract încheiat cu Hidroelectrica, iar cu aceşti bani ar fi finanţat campania electorală din 2012 a PDL. Camera Deputaţilor a avizat începerea urmăririi penale şi a reţinerii Elenei Udrea în această cauză, respingând însă cererea DNA de încuviinţare a unei solicitări de arestare preventivă.

Citește și:  FOTO: Elena Udrea a mers să se roage la mănăstirea Nuncet

Potrivit procurorilor, în vara anului 2010, Elena Udrea, în calitate de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului şi de persoană cu funcție de conducere în cadrul unui partid politic, având influență asupra factorilor de decizie din Ministerul Economiei și SC Hidroelectrica SA, a pretins de la Bogdan Buzăianu, prin intermediul lui Radu Budeanu, suma de cinci milioane de dolari, pentru a asigura firmei controlate de omul de afaceri derularea în continuare a contractului bilateral de vânzare-cumpărare de energie electrică încheiat cu Hidroelectrica.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design