FOTO. Casa Regală: Vizită a principesei Margareta în Elveția. Regina Ana, la o clinică ”pentru teste ”

de Avram Eliza , 26 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 07:58, 26 ianuarie 2016

Regina Ana este internată la o clinică, câteva zile, pentru ”teste medicale”, iar regele Mihai a sărbătorit începutul noului an alături de principesa Margareta și Radu Duda, în Elveția, conform unui comunicat al Casei Regale.

Astfel, principesa Margareta și Radu Duda se află într-o vizită privată, din 20 până în 25 ianuarie. Duminică, regele a primit felicitările și cadourile de Crăciun trimise la Săvârșin și București. 

Citește și: FOTO. Vești despre Regele Mihai și Regina Ana, de la Casa Regală a României

De asemenea, principesa Margareta a vizitat-o pe regina Ana la o clinică, unde este internată pentru teste medicale.

”Majestățile Lor mulțumesc tuturor celor care le-au adresat urări de Crăciun și de Anul Nou și le-au trimis dovada afecțiunii și respectului lor”, se mai arată în comunicatul Casei Regale.

Recent, Casa Regală a fost implicată în mai multe scandaluri, iar pe rețelele de socializare circulau chiar zvonuri despre decesul Regelui Mihai. 
La sfârșitul lunii decembrie, jurnalista Roxana Iordache, care a fost membru al Consiliului Regal, a susținut că Regele ar fi izolat şi că mesajele semnate de acesta şi transmise de Casa Regală nu i-ar aparţine, subliniind faptul că actul de excludere din Familia Regală a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de acesta. Atunci, avocatul Regelui a transmis că Mihai I este  indignat de acuzaţiile care pun la îndoială capacităţile sale şi că are de gând să o dea în judecată pe ziaristă. 

 

 

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design