13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Scandal la Poliția de Frontieră. Șeful Serviciului de Control a stat...

FOTO. Scandal la Poliția de Frontieră. Șeful Serviciului de Control a stat în genunchi în fața superiorilor. Carmen Dan îi cere demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut șefului Serviciului Control din cadrul Poliției de Frontieră, Aurelian Miu, să facă un gest de onoare și să se retragă din funcția pe care o deține, după ce au apărut mai multe fotografii în care Miu s-a așezat în genunchi în fața altor superiori. Scena s-ar fi petrecut la sediul central al Poliției de Frontieră.

"Consider că dânsul trebuie să facă un gest de ultimă onoare și să plece din acea poziție, pentru că acea poziție presupune atributul responsabilității funcției și ipostaza în care s-a pus singur la acel moment nu face onoare nici Poliției de Frontieră și nici persoanei. (…) Îi cer domnului Miu să facă gestul de onoare și să se retragă din acea poziție", a precizat ea, într-o declarație acordată presei.

Persoanele în fața cărora a îngenunchiat Miu sunt masă se aflau chestorul Gelu Oltean, pe vremea când era șeful serviciului secret al Ministerului de Interne, chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al MAI și actualul inspector șef al Poliției de Frontieră, chestorul Marcel Ardelean, șeful Direcției de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei. Imaginea a apărut în ziarul "Național".

Ministrul de Interne a declanșat o anchetă, după ce în spațiul public au apărut fotografii în care șeful Serviciului Control din cadrul Poliției de Frontieră, Aurelian Miu, stă în genunchi în fața unor superiori.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă