13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. O mașină a căzut într-un crater de cinci metri,...

FOTO + VIDEO. O mașină a căzut într-un crater de cinci metri, în Râmnicu Sărat, după ce șoseaua s-a surpat. Sub asfalt s-ar afla pivnițe brâncovenești

UPDATE 14.08: Directorul adjunct al Muzeului Judeţean Buzău, Daniel Costache, a declarat că sub asfaltul surpat în centrul oraşului Râmnicu Sărat sunt, cel mai probabil, pivniţe brâncoveneşti, de la sfârşitul secolului al XVII-lea, care ar putea reprezenta „un important punct de atracţie turtistică a zonă”, el precizând că ”nu este exclus ca DN 2 să fie afectat mult mai mult în viitorul apropiat sau mai îndepărtat”, întrucât există guri de aerisire fix sub sosea, informează News.ro.

12.37: Maşina căzută în groapa formată într-o parcare din Râmnicu Sărat a fost scoasă cu ajutorul unei macarale. Astfel, traficul a fost deviat pentru verificări.


Asfaltul s-a surpat, în noaptea de miercuri spre joi, în parcarea unei bănci din Râmnicu Sărat, iar o mașină din parcare a căzut în groapa adâncă de cinci metri, informează RâmnicPress.

Potrivit sursei citate, pământul de deasupra unei catacombe ascunse care ar face legătura între zona centrală a municipiului și biserica Podul Bulgarului s-ar fi măcinat, astfel că s-a suprat.

Primarul orașului, Sorin Cârjan, a declarat, pentru Agerpres: „Nu sunt semne de infiltrație, a cedat o boltă a canalului care traversa drumul european. Se putea și se mai poate produce o tragedie, căci este vorba de catacombele orașului vechi care traversează Drumul European. Autoritățile locale au împrejmuit zona, urmând ca în cursul zilei să asigure scoaterea autoturismului din groapă”.

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă