Fostul primar timişorean, Gheorghe Ciuhandu, la ieșirea de la DNA: Sunt suspect într-un dosar privind vânzarea de case naționalizate

de Iulia Iancu , 17 februarie 2017 - stire actualizata la ora 12:15, 17 februarie 2017
Fostul primar timişorean, Gheorghe Ciuhandu, la ieșirea de la DNA: Sunt suspect într-un dosar privind vânzarea de case naționalizate

Fostul premier al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat vineri, la ieșirea de la DNA, că are calitatea de suspect într-un dosar în care se fac cercetări cu privire la vânzarea de locuințe naționalizate, informează Agerpres.

"Am fost chemat și mi s-a spus că sunt suspect într-un dosar care vizează niște vânzări de locuințe în perioada în care am fost primar. Le-am explicat că acele acte au avut viză juridică și viză de oportunitate din partea serviciilor de specializate. Erau locuințe vândute pe Legea 112, Legea 10. Reproșul este clasic — abuz în serviciu", a precizat Gheorghe Ciuhandu.

De asemenea, Ciuhandu a precizat că și-ar fi însușit punctul de vedere al celor care au încheiat contractele "pentru că aveau toate vizele juridice și viza de specialitate".

Comentarii

  • Nas Case

    17 februarie 2017 12:57

    Ati vandut centrul Timisoarei unor clanuri de ****** infractori..Pisa-m-as pe mormantul vostru de borfasi!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design