Foști generali din Ministerul de Interne aderă la Coaliția Națională pentru Modernizarea României

de Mihai Diac , 05 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 16:47, 05 aprilie 2017
Alexandru Cumpănașu

Asociația Clubul Generalilor a devenit membră a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a anunțat, miercuri, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Clubul Generalilor cuprinde aproximativ 100 de foști generali din Jandarmeria Română și din alte instituții.

"Având în vedere contextul tensionat și vulnerabil în care se află  România, CNMR va juca un rol important în apărarea integrității teritoriate, securității naționale și indivizibilității statului român. CNMR va fi un actor activ în proiectarea de politici în zona de politică externă, securitate națională și ordine publică", precizează comunicatul CNMR.

La nivelul conducerii CNMR , Clubul Generalilor va fi reprezentat de un general ce urmează a fi desemnat de către această organizație.

Asociația Clubul Generalilor urmărește realizarea unor relații strânse între membrii acesteia, precum și o colaborare eficientă cu structurile Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, precum și cu instituții publice locale, regionale, naționale și internaționale.

În cadrul Asociației vor funcționa compartimente specializate de cercetare, analiză, sinteză și dezbatere pe domenii de interes.

De asemenea, se vor realiza activități de consiliere profesională și îndrumare vocațională a studenților și elevilor din instituțiile militare de învățământ în vederea conștientizării lor privind locul, rolul și atribuțiile structurilor militare în societate, stabilirea de relații cu organizații și asociații similare din țară și din străinătate pentru schimb de experiență, informări reciproce, dar și sprijinirea în scopul soluționării unor probleme specifice cadrelor active din instituțiile în care activează cât și a celor în rezervă sau retragere.

Loading...

Comentarii

 • Fanjo Glavina GENERALII DE CARTON AL LUI CUMPANASU NU SE SATURA DE PENSIILE GRASE PE CARE LE AU

  06 aprilie 2017 0:28

  PRIN BESTIA PSD ALDE CUMPANASU GENERALII DE CARTON MAI PRIMESC UN SALARIU.... BRAVO EX CREMENT COMUNIST CUMPANASU! VAI MAMA TA VOMA DE BALEGA ROSIE! SI TU GUNOIULE VEI MERGE IN ISTORIE IMPREUNA CU STAPANII TAI DIN PSD ALDE. CURAND!

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina CUMPANASU BESTIA PSD ALDE INFILTRATA LA REALITATEA TV

  06 aprilie 2017 0:23

  ACEST GUNOI NUMIT ALEXANDRU CUMPANASU ESTE UNUL DIN PRIETENII BESTIEI ROSII IORDACHE. ESTE CLAR CA ACEST CLUB AL GENERALILOR DE CARTON ESTE CREATIA BESTIILOR ROSII PSD ALDE. DE CE ACEST VIERME INCA EXISTA LA REALITATEA? DE CE ACEASTA BESTIE INCA NE INFESTEAZA ECRANELE CU EMISIUNILE LUI PUERILE FACUTE LA COMANDA. DE CE REALITATEA TV NU IL EJECTEAZA? DE CE RARES BOGDAN NU IL DAI AFARA PE ACEST GUNOI PSD NUMIT CUMPANASU?

  raspunde comentariului
 • D. Gheorghe

  05 aprilie 2017 18:13

  O gasesti peste tot, s-a scurs in toate partile, duhoarea ei infesteaza aerul Securitatea tot Securitate a ramas. Nu le ajuta, Doamne.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design