Carmen Palade merge întotdeauna la proces flancată de două „vrăjitoare“. Judecătorii i-au interzis fostei soții a lui Dan Adamescu să intre în casa omului de afaceri

Carmen Palade (fostă Adamescu) mizează nu doar pe avocați pentru a câștiga procese în instanță, ci și pe „vrăjitoare“.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 08.05.2017 - 16:21

Carmen Palade (fostă Adamescu) mizează nu doar pe avocați pentru a câștiga procese în instanță, ci și pe „vrăjitoare“.

Probabil exact acesta este motivul pentru care, paradoxal (sau nu), pierde procese. În orice caz, de fiecare dată când se înfățișează la instanțele de judecată, Carmen Palade apare flancată de două femei din Chitila. Este vorba de Melissa și Vanessa.

Cele două „specialiste“ în magie albă sunt tocmai cele care au păcălit-o pe Oana Zăvoranu că o vor ajuta să‑și recapete iubitul, pe Pepe, dar au lăsat-o pe cea alintată „Zăvoranca“ de către tabloide fără 50.000 de euro.

Cu toate aceste eforturi de natură magică, pe 28 aprilie a.c., Tribunalul București a emis o hotărâre definitivă prin care s-a decis că doamna Palade nu are acces în imobilul din bulevardul Aviatorilor, nr. 104, unde a locuit, până să fie încarcerat, Dan Adamescu.

Casa, dobândită înainte de căsătorie

Imobilul în care au conviețuit cei doi soți (Dan Adamescu și Carmen, fostă Adamescu, actualmente Palade), din bulevardul Aviatorilor, nr. 104, București, a fost achiziționat în februarie 2003 de către SC IBC Modern SA. Căsătoria dintre Carmen Palade și Dan Adamescu a avut loc pe 26 mai 2003. Cu toate acestea, Carmen Palade a pretins, până să fie emisă hotărârea Tribunalului București, că imobilul ar fi în continuare bun comun.În acest sens, aceasta a cerut, printr-o ordonanță președințială, reintrarea în acel spațiu. Și-a motivat cererea insistând pe faptul că “vrea să intre în căminul său conjugal pentru amintiri; este imperios necesar să intre pentru a-i lua hainele și alte bunuri ale defunctului soț și a le da de pomană (după deces – n.r.); pentru a-și recupera bunuri de necesitate absolută (lenjerie intimă) și pentru a preveni degradarea imobilului, dar și pentru a conserva bunurile din el“.

Această cerere a fost depusă la instanță în februarie 2017, în condițiile în care dna Palade părăsise domiciliul conjugal încă din 16 iulie 2015. Deci, la aproape doi ani de zile de la părăsirea domiciliului conjugal, a ajuns la concluzia că-i lipsea trusoul și nu are haine de dat de pomană.

Patru avocați, doi bodyguarzi și două “vrăjitoare“

Pe 3 martie a.c., Judecătoria Sectorului 1 a dat sentința pe fond în această cauză și a constatat că cererile lui Carmen Palade sunt „neîntemeiate“. Prin urmare, a respins acțiunea acesteia. Cu toate acestea, aceeași Judecătorie a Sectorului 1 i-a încuviințat ulterior lui Carmen Palade (după ce aceasta a declarat apel la sentință, pe 14 martie a.c.) documentarea unei cereri de asigurare probe/dovezi.

Această acțiune i-a fost încuviințată în condițiile în care avocații părții adverse, adică ai fostului soț, Dan Adamescu, nu au fost înștiințați.

La termenul din 28 aprilie a.c., doamna Palade s-a înfățișat la instanță flancată de patru avocați, doi bodyguarzi și două prestatoare de servicii de magie albă. De asemenea, a mai prezentat și o filmare făcută pe ascuns în fostul cămin conjugal, spunând că vrea dreptate.

Deloc impresionată de aceste argumente de ordin metafizic, instanța Tribunalului București a dat decizia definitivă nr. 1370/28.04. 2017, care consfințește Hotărârea instanței de fond a Jud. Sectorului 1 nr. 909 din 03.03.2017, prin care respinge apelul ca „nefondat și neîntemeiat“.    

”Nu vă pot preciza nimic despre acest dosar pentru că nu am acceptul clientului meu, al doamnei Palade!“

Ion Dragne, decanul Baroului de Avocaţi Bucureşti

 No comment

În tot acest periplu judecătoresc, Carmen Palade n-a putut produce în fața instanței nici o probă juridică că ar deține vreun bun de uz personal și patrimonial în fostul cămin conjugal din bulevardul Aviatorilor, nr. 104. De altfel, niciunul dintre bunurile din respectivul imobil nu este pe numele vreunei persoane; bunurile sunt în patrimoniul a două societăți: IBC Modern SA și TNG SA. Iar în fața instanțelor de judecată de până acum, moștenitorii de drept ai defunctului Dan Adamescu au demonstrat în mod indubitabil că imobilul în chestiune a fost achiziționat exclusiv din fondurile SC IBC Modern SA.

Această decizie, din punctul de vedere al Biroului de avocatură „Frunză și asociații“, reprezintă „o soluție temeinică și corectă, bazată pe probe“.

Am sunat la cabinetul avocatului Ion Dragne care o reprezintă în instanță pe Carmen Palade, pentru a afla și poziția părții adverse. De la cabinetul maestrului Dragne  ni s-a comunicat într-o primă fază că „dl. avocat este într-o întâlnire“. Ulterior, Dragne ne-a sunat și, când a auzit subiectul discuției, ne-a spus: „Nu vă pot preciza nimic despre acest dosar pentru că nu am acceptul clientului meu, al doamnei Palade!“.

POST MORTEM. Procesul de divorț continuă

Tribunalul București a decis, pe 26 aprilie a.c., că procesul de divorț al soților Dan și Carmen Adamescu (Palade) poate să continue şi după decesul omului de afaceri. Decizia a fost luată în contextul în care Carmen Adamescu (Palade) a cerut instanței să închidă acţiunea de divorţ, ca rămasă fără obiect, şi să pronunțe încetarea căsătoriei ca urmare a faptului că Dan Adamescu a murit în ianuarie anul acesta.

Fiul omului de afaceri, Alexander Adamescu, a insistat că această căsătorie nu poate fi încheiată din acest motiv, întrucât, în calitate de moștenitor, dorește continuarea procesului. Judecătorul de caz a hotărât să-i dea dreptate acestuia, prin urmare procesul va continua.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...