Elena Udrea vrea să plece în străinătate

de Mihai Diac , 29 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 17:56, 29 ianuarie 2016
Elena Udrea vrea să plece în străinătate

Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a cerut judecătorilor permisiunea să plece în străinătate, informează DC News.

Udrea și-a susținut cererea în fața judecătorilor, dând exemplul unui coleg deputat.

"Un deputat acuzat într-un dosar penal a primit dreptul de a părăsi tara, având în vedere calitatea sa de deputat și activitățile pe care le are în afara României. Aceasta a fost o situație pe care eu am dat-o ca exemplu completului de judecată, în sensul în care, dacă s-a putut în cazul respectiv, se poate și în cazul Elenei Udrea", a declarat deputata la ICCJ.

Întrebată dacă restricţia de a pleca din ţară îi afectează în mod concret activitatea de deputat, aceasta a răspuns: "Sunt foarte multe evenimente care se întâmplă. Spre exemplul în ceea ce privește activitatea Comisiei de Drepturile Omului, sunt conferințe internaționale, întâlniri între comisii parlamentare din diverse țări în care se dezbate problematica drepturilor omului, dezbateri. Sunt Grupurile de Prietenii ale parlamentarilor care presupun deplasări în afara țării. Calitatea de deputat presupune inclusiv o prezență în afara țării. Nu cred că limitarea dreptului de circulație, pe lângă faptul că există decizii ale CEDO referitor la condițiile în care poți să limitezi drepturile de circulație și se solicită ca această limitare să fie cât mai puțin folosită, în cazul unui deputat are și acest inconvenint, că nu poți să ai activități în afara teritoriului României, deși există aceste solicitări".

În plus, referitor la plângerea pe care voia să o depună la CEDO, Elena Udrea a precizat că avocatul său lucrează la redactarea ei și că o va trimite probabil săptămâna viitoare.

"Nu pentru că eu, Elena Udrea, nu suport ideea că am purtat cătușe, ci pentru că e o încălcare a drepturilor omului să expui un om în cătușe atâta vreme cât nu este violent, nu se sustrage de la justiției", a adăugat Elena Udrea.

Comentarii

 • un roman mai prost

  23 februarie 2016 0:20

  Circul de stat , regia mafocratia, in direct , Caracatita de stat , fraieriti si prostiti. nostri.Justia opostdecembrista, Coruptia mafia de stat, banii,, fraieri si prostii.

  raspunde comentariului
  • ploiesteanu

   23 februarie 2016 9:34

   Și pe deasupra specimenul de bețiv ca tine ce scrie pe forumuri, beat criță. Sper că nu ești totuși așa atunci când ești treaz.

   raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  23 februarie 2016 0:16

  pleaca sa-si numere banii din conturi si ofshoruri, Dona de Plescoi.

  raspunde comentariului
 • alastra'i barba

  22 februarie 2016 17:00

  mai e ceva de carat prin Dubai sau pe aiurea ...

  raspunde comentariului
 • Jos labele jegoase de pe Udrea!!!

  31 ianuarie 2016 8:23

  Are perfecta dreptate Elena Udrea!!! Daca instanta nu-i va aproba cererea intemeiata, se va dovedi inca o data ca Trinomul blestemat SRI, DNA, ICCJ o hartuiesc nu fiindca e vinovata, ci din pricina unor frustrari nenorocite! JOS TRINOMUL BLESTEMAT!

  raspunde comentariului
  • ploiesteanu

   31 ianuarie 2016 8:38

   Jos trinomul blestemat, sus cuplului cinstit băsescu-udrea. Ce-o fi având justiția cu niște oameni cinstiți și corecți ca ei! Lingăule plătit, fă ciocul mic, n-ai tu treabă să judeci justiția pe care băsescu a călărit-o timp de 8 ani. Cu cât te plătesc ăștia per articol?

   raspunde comentariului
 • ploiesteanu

  30 ianuarie 2016 7:20

  Încet, încet acestei borfașe cu nu știu câte dosare grele, îi este din ce în ce mai bine. Se umblă la judecători, asta e clar. Se sfătuiește săptămână de săptămână cu Băsescu care are justiția și procuratura la degetul mic el i-a pus acolo, așa cum a și declarat. Nu scăpăm noi de corupție boală care se întinde din păcate și în rândul judecătorilor nu numai a parlamentarilor.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design