Elena Udrea şi Traian Băsescu la botezul copilului unui politician al Mişcării Populare, în Cluj

de Rl online , 12 martie 2016 - stire actualizata la ora 18:54, 12 martie 2016

Deputatul Elena Udrea și președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, au participat azi la botezul unuia dintre fiii președintelui filialei MP Cluj, Adrian Gurzău, consemnează Agerpres.

Traian Băsescu a participat, în calitate de invitat, alături de soția sa, Maria Băsescu, iar Elena Udrea a fost nașa copilului botezat, Tudor Adrian.

"Eu l-am botezat și pe George, fratele lui Tudor Adrian, și le spuneam părinților că ar trebui să mai facă, pentru că încă nu am învățat toți pașii, ne-am cam încurcat, e adevărat, pentru că și Tudor ne-a pus pe jar, că a plâns puțin. A ieșit un botez frumos și acum este un copil deja creștinat și sunt convinsă că va fi un copil fericit, cu credință în Dumnezeu și că părinții vor avea grijă să aibă o viață cât se poate de liniștită și cu toate dorințele lui împlinite", a spus Elena Udrea.

 

Comentarii

 • Mazilu

  13 martie 2016 8:37

  Felicitari pentru gesturile crestinesti !

  raspunde comentariului
 • Elena Udrea, o femeie perfecta!

  13 martie 2016 7:59

  O grozăvie de doamnă, Elena Udrea!!! i frumoasa i deteptă i o ortodoxă pur sange! Fiind al aselea copil pe care-l botează, demonstrează credina sa în dumnezeire i în tradiii biblice de la Sf. Ioan Botezătorul pornire. Să fie sănătos pruncul, să aiba parte de sănătate i de o viaă fericită!!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design