Două persoane au ajuns la spital, după ce o autoutilitară care transporta muncitori a fost lovită de o locomotivă, pe o stradă din Ploiești

de Roxana Petre , 27 martie 2017 - stire actualizata la ora 09:32, 27 martie 2017
Două persoane au ajuns la spital, după ce o autoutilitară care transporta muncitori a fost lovită de o locomotivă, pe o stradă din Ploiești

Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, luni dimineaţă, pe o stradă din municipiul Ploieşti. Astfel, o autoutilitară care transporta muncitori a fost lovită de o locomotivă, după ce şoferul autovehiculului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată, pe strada Gîrlei din Ploieşti. Din primele cercetări la faţa locului reiese că o autoutilitară care transporta muncitori către platforma industrială din zona rafinăriei Lukoil a fost lovită de o locomotivă.

Impactul s-a produs în condiţiile în care şoferul autovehiculului nu s-a asigurat la trecerea peste o linie industrială de tren. În urma accidentului, două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că cele şapte persoane aflate în autovehicul au reuşit să iasă singure din maşină în urma impactului dintre autoutilitară şi locomotivă.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design