14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialDouă hanbaliste brazilience, legitimate la Măgura Cisnădie, rănite într-un accident pe DN1

Două hanbaliste brazilience, legitimate la Măgura Cisnădie, rănite într-un accident pe DN1

Maşina condusă de una dintre sportive, o braziliancă, a lovit autoturismul condus de o femeie din Olanda, cele două şoferiţe şi încă o sportivă fiind rănite, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, în urma accidentului trei femei au fost rănite pe DN 1, la ieşirea din Şelimbăr.

„Trei persoane au leziuni uşoare în urma unui accident în curbă, la ieşirea din Şelimbăr spre Mohu, pe DN1. Cele trei persoane, policontuzionate, au fost transportate la spital cu autospeciala de transport victime multiple”, a spus Nistor.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul a fost produs de o femeie, cetăţean brazilian, care a lovit maşina condusă de o altă femeie, din Olanda.

„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Sunt trei femei rănite, toate cetăţeni străini”, a spus Welter.

Sportivele mergeau spre Cisnădie, acolo unde aveau programat, pentru sâmbătă, un meci în cadrul Ligii de Handbal.

Aceleaşi surse au declarat că maşina era condusă de Denoise Fachinello, iar cealaltă sportivă rănită este Larissa Inae Da Silva.

 

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă