4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialDoi fugari suspectați că ar fi împușcat un tânăr pe o stradă...

Doi fugari suspectați că ar fi împușcat un tânăr pe o stradă din Brăila au fost prinşi

Doi bărbaţi suspectaţi că ar fi împuşcat un tânâr brăilean, pe stradă, au fost prinși, sâmbătă seară, într-o locuință aflată în localitatea Surdila Greci, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

"Au fost prinse cele două persoane suspecte și vor fi conduse la audieri în vederea continuării cercetărilor. Suspecții au fost depistați într-o locuință de pe raza localității Surdila Greci", a precizat Laura Dan. 

Tânărul împușcat vineri pe o stradă din municipiul Brăila a murit sâmbătă dimineață, la Spitalul Județean de Urgență, unde fusese internat în stare critică, după ce asupra sa s-au tras mai multe gloanțe, iar trei l-au nimerit în abdomen și antebraț, a afirmat, pentru Agerpres, directorul medical al spitalului, Alina Neacșu.

Un bărbat de 28 de ani din Brăila a fost împușcat vineri după-amiază, în stradă, în timp ce se afla într-o mașină.

"A fost împușcat un brăilean în vârstă de 28 de ani pe o stradă din municipiul Brăila. Colegii mei se află la fața locului și efectuează cercetări sub directa coordonare a procurorului criminalist, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt. Asupra lui s-au tras mai multe gloanțe. Victima prezintă multiple plăgi și se află internată la Spitalul Județean de Urgență Brăila pentru acordare de îngrijiri medicale", a declarat vineri Laura Dan.

Arma cu care s-a tras asupra bărbatului este una letală, au precizat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, victima ar face parte dintr-o grupare interlopă din Brăila, iar cel care a tras asupra lui este dintr-o grupare rivală. Incidentul s-a petrecut la intersecția străzii Ardealului cu Ion Ghica, din cartierul Islaz, în spatele unei școli.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă