13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Deputatul Cătălin Rădulescu, cel care a declarat că e gata să...

VIDEO. Deputatul Cătălin Rădulescu, cel care a declarat că e gata să tragă cu mitraliera, i-a amenințat pe ziariști că le cere daune două milioane de euro

Deputatul Cătălin Rădulescu, cel care declarase că are armă acasă și că e gata să tragă cu ea, i-a amenințat pe ziariștii care au difuzat această declarație că le va cere daune de două milioane de euro dacă nu scriu ce vrea el.

“Dacă vreţi să nu fiţi daţi afară amândoi şi să nu vă cer două milioane de euro daune, că aveţi familii, de data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi”, afirmă jurnaliștii de la Adevărul că le-a spus Cătălin Rădulescu.

Deputatul PSD de Argeş a intrat în atenția publicului după ce a declarat că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. Totodată, el a mai menționat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Eu arma cu care am tras în timpul Revoluției am păstrat-o. Niciodată nu am vrut să o dau. O țin acasă ca și armă de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colecționar. Nu se folosește. O țin pentru când, dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să transforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma și să trag. Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

După interviul publicat luni, parlamentarul Cătălin Rădulescu a cerut publicației Adevărul un drept la replică. Politicianul îi acuză pe jurnaliști că i-au trunchiat afirmațiile și le-au interpretat după bunul plac. 

“Aceşti băieţi au decupat interviul în mod securistic, au făcut montaje cum i-a învăţat cine trebuie să-i înveţe”, a spus Rădulescu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...
Ultima oră
Pe aceeași temă