Dan Voiculescu, în primul interviu după ieşirea din pușcărie, susține că procurorii i-au cerut să facă denunţuri, despre orice

de Mihai Diac , 17 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 23:49, 17 octombrie 2017
Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA, a declarat, marţi seară, în primul interviu de după ieșirea din pușcărie, că procurorii i-au cerut să facă denunţuri, informează Mediafax.

"Mi-au cerut, sigur că da. Inclusiv Popoviciu. Orice era binevenit. Mi-au spus asta când am intrat pe uşă şi m-am ridicat, am spus că plec, că nu accept şantajul şi nu accept astfel de propuneri. Mi-au spus că orice e binevenit. Adică e un fel de competiţie care toarnă mai mult pe cine. Prevede legea că, dacă colaborezi în sensul ăsta, sunt unii care şi inventează, şi tot scapă mai ieftin", a declarat Dan Voiculescu, la România Tv.

Omul de afaceri a ispăşit trei ani de închisoare după ce a primit o condamnare de zece ani în dosarul ICA.

Dan Voiculescu a fost liberat condiţionat, în 18 iulie, şi a ieşit de la Spitalul Universitar, acolo unde fusese internat cu suspiciunea de ocluzie intestinală.

Prejudiciul estimat de instanţă în dosarul ICA a fost de 60 de milioane de euro. Fiscul a recuperat doar aproximativ 39 de milioane de lei, adică circa 15% din prejudiciul total de 266.171.892 de lei stabilit în dosarul ce vizează privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), conform informaţiilor furnizate de ANAF.

Comentarii

 • Andrei

  19 octombrie 2017 7:18

  Cind aud de acest individ imi vine sa vomit.

  raspunde comentariului
 • Gheorghe Sava,Madrid

  18 octombrie 2017 8:42

  A ramas acelasi mare porcalau voiculescu.Cata cinste pe nemernicul acesta,i'au cerut procurorii sa'i toarne si pe alti infractori si turnatorul Felix nu a vrut,nu l'a lasat curata'i constiinta.Dar cand isi turna rudele la securitate nu era tot acest suflet murdar?Si apoi preacuratule licalos si hot voiculescu,cum ti'ai adunat averea fabuloasa,cat ai furat statul roman,cati oameni au facut puscarie datorita tie?Te'ai trezit peste noapte ca te doare sufletul pentru alti infractori ca tine si nu te'a lasat "constiinta" sa'i torni,mai sa fie....Nu mai poza in om cu constiinta ca nu ai nimic uman in tine superescrocule

  raspunde comentariului
 • dr.Samarescu

  18 octombrie 2017 7:40

  Care-i "santajul"? S-a îngrasat în puscarie?

  raspunde comentariului
 • Sfânta treime

  18 octombrie 2017 3:29

  Foarte bine. Sta în firescul lucrurilor sa ajuți organele statului de drept în lupta cu mafia și coruptia.

  raspunde comentariului
 • dar ce trebuiau procurorii sa-i faca?

  18 octombrie 2017 3:09

  Sa joace table cu el in Celula? Sa ii stearga cu prosopul picioarele dupa ce in prealabil i le spalau? Sa nu-l deranjeze cu nimic? Daca asta e treaba procurorilor...sa gaseasca un posibil lant de faradelegi, cum sa nu ii ceara alte denunturi?...E ca si cum unui mafiot i s-ar parea cea mai aiurita purtare din partea procurorilor sa i se ceara a mai denunta si pe alti infractori din cartelul drogurilor.

  raspunde comentariului
 • costica

  18 octombrie 2017 0:16

  Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacie provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea Născut pentru succes. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design