7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialCurtea Supremă judecă un nou termen în dosarul lui Liviu Dragnea, în...

Curtea Supremă judecă un nou termen în dosarul lui Liviu Dragnea, în care liderul PSD este acuzat de abuz în serviciu

UPDATE 13,00: Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost întâmpinat marți de mai multe persoane la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, care i-au cerut demisia, iar un bărbat i-a oferit "o cască de inginer".

Este vorba de o cască de culoare roșie pe care era inscripționată deviza "rezist". Liviu Dragnea nu a făcut declarații la intrarea în sediul ICCJ.


Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție discută marți un nou termen în procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu, informează HotNews.

Acuzația la adresa lui Dragnea este legată de angajarea a două membre PSD la Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

La precedentele termene ale procesului, patru dintre inculpatii din acest dosar, Ionel Marineci, Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicusor si Anisa Stoica, si-au recunoscut vinovatia si au acceptat sa fie judecati prin procedura simplificata, pentru a beneficia de reducerea pedepselor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă