6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCursa TAROM București - Timișoara a decolat cu întârziere de 40 de...

Cursa TAROM București – Timișoara a decolat cu întârziere de 40 de minute, după ce doi pasageri au fost coborâți din avion

Cursa TAROM RO 607 București – Timișoara, care trebuia să decoleze luni de pe aeroportul "Henri Coandă" la ora 17:50, a plecat cu o întârziere de 40 de minute.

Decolarea s-a produs după ce doi pasageri au fost coborâți din avion pe motiv că ar fi adresat injurii personalului de securitate.

"S-au urmat procedurile standard pentru astfel de pasageri", a anunțat comandantul aeronavei.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Începând din luna iunie a anului 2010 este membră a Aliantei SkyTeam, iar din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă