Cum încearcă Guvernul sa rezolve problema Arenei Naționale

de Roxana Petre , 05 februarie 2016 - stire actualizata la ora 10:56, 06 februarie 2016
Cum încearcă Guvernul sa rezolve problema Arenei Naționale

Ministrul Dezvoltării Regionale Vasile Dîncu a declarat, vineri seara, că se doreşte găsirea unei soluţii pentru ca Stadionul Naţional să fie redeschis. Astfel, o soluţie ar fi acordarea unei adeverinţe temporare de funcţionare, potrivit Agerpres.

"Lucrăm zilele acestea la o chestiune practică. Am chemat toate echipele de la ISU, de la noi, de la MDRAP, primarul general. Toţi lucrăm, de exemplu pentru a vedea cum să optimizăm, să dăm o adeverinţă temporară pentru Stadionul Naţional, un stadion foarte modern, care are nişte sisteme de apărare contra incendiilor, spun nişte specialişti, cum nu există în Europa, pentru că sunt foarte noi şi scumpe. Doar că o deficienţă legată de corupţie, de o inadvertenţă, de lipsa de organizare la noi, a schimbat un material la copertină care nu era trecut în proiect", a spus Dîncu, la Realitatea Tv. 

Citeşte şi: Sorin Oprescu, despre Stadionul Naţional: Are toate aprobările necesare

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, declara, pe 29 ianuarie, că, pentru moment nu există o soluţie de punere în funcţiune a Arenei Naţionale nici în cazul în care acoperişul neavizat corespunzător nu ar fi folosit. 

Citeşte şi: Dosar penal pentru abuz în serviciu, dupa închiderea Arenei Naţionale, din cauza acoperişului

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design