13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCum comentează Udrea sentinţa lui Mircea Băsescu

Cum comentează Udrea sentinţa lui Mircea Băsescu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, că ea este singura persoană care “nu i-a făcut rău” fostului preşedinte Traian Băsescu. Mai mult, ea a spus că Mircea Băsescu ar trebui să conteste decizia instanţei, care l-a condamnat, vineri, la patru ani de închisoare cu executare, potrivit RTV.

“Singurul nume care nu i-a facut rău fostului preşedinte este Elena Udrea. În rest fiecare, pe unde a putut, i-a făcut rău”, a spus Udrea.

Totodată, ea a vorbit şi despre condamnarea fratelui fostului preşedinte, Mircea Băsescu, subliiind că decizia nu este definitivă şi a dat exemplul preşedintelui Iohannis, care a atacat decizia privind casele din Sibiu.

Citeşte şi: Mircea Băsescu a primit patru ani de închisoare cu executare. Ce reacție a avut Traian Băsescu

“Nu e o soluţie definitivă, sunt convinsă că dânsul va merge mai departe în calea de atac. Şi domnul Iohannis a mers într-o cale extraordinară de atac, nemulţumit de faptul că justiţia a constatat că a folosit un fals pentru a-şi dobândi casele. Dacă domnul Iohannis a făcut asta, sunt convinsă că şi domnul Mircea Basescu va merge să conteste decizia”, a mai spus Elena Udrea.

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte, a fost condamnat,vineri, la patru ani de închisoare cu executare, însă decizia Tribunalului Constanța  nu este definitivă. Mircea Băsescu este găsit vinovat de trafic de influență. El urma să ajute familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a-l scoate pe acesta din închisoare.

Citeşte şi: Ce spune Traian Băsescu despre CONDAMNAREA fratelui său, Mircea

Cele mai citite

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă