Cum comentează Udrea sentinţa lui Mircea Băsescu

de Roxana Petre , 08 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 23:36, 08 ianuarie 2016
Cum comentează Udrea sentinţa lui Mircea Băsescu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, că ea este singura persoană care "nu i-a făcut rău" fostului preşedinte Traian Băsescu. Mai mult, ea a spus că Mircea Băsescu ar trebui să conteste decizia instanţei, care l-a condamnat, vineri, la patru ani de închisoare cu executare, potrivit RTV.

"Singurul nume care nu i-a facut rău fostului preşedinte este Elena Udrea. În rest fiecare, pe unde a putut, i-a făcut rău", a spus Udrea.

Totodată, ea a vorbit şi despre condamnarea fratelui fostului preşedinte, Mircea Băsescu, subliiind că decizia nu este definitivă şi a dat exemplul preşedintelui Iohannis, care a atacat decizia privind casele din Sibiu.

Citeşte şi: Mircea Băsescu a primit patru ani de închisoare cu executare. Ce reacție a avut Traian Băsescu

"Nu e o soluţie definitivă, sunt convinsă că dânsul va merge mai departe în calea de atac. Şi domnul Iohannis a mers într-o cale extraordinară de atac, nemulţumit de faptul că justiţia a constatat că a folosit un fals pentru a-şi dobândi casele. Dacă domnul Iohannis a făcut asta, sunt convinsă că şi domnul Mircea Basescu va merge să conteste decizia", a mai spus Elena Udrea.

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte, a fost condamnat,vineri, la patru ani de închisoare cu executare, însă decizia Tribunalului Constanța  nu este definitivă. Mircea Băsescu este găsit vinovat de trafic de influență. El urma să ajute familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a-l scoate pe acesta din închisoare.

Citeşte şi: Ce spune Traian Băsescu despre CONDAMNAREA fratelui său, Mircea

Comentarii

  • eusebio

    10 ianuarie 2016 18:00
  • FA SI TU BANI DIN INTERNET !

    09 ianuarie 2016 1:17

    SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?Intamplator am gasit un joc b.row.ser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click bit.lyd4GD45s

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design